ANNONSE


DET ER KLART FOR BLOGSTYLE WEEK!

Wii, dette har jeg gledet meg til å fortelle dere om! Jeg har nemlig blitt valgt ut til å være med på Blogstyle week på Sandvika storsenter, hvor jeg har plukket ut favorittene mine over hele senteret! Disse blir nå merket med en liten tag, og betyr at det er min favoritt i akkurat den butikken du er i! Håper så klart at det kanskje blir din favoritt også. Sandvika storsenter har hele 200 butikker å titte på, og det kryr av gode minner når jeg går igjennom senteret.. Det var akkurat her jeg pleide å “henge” når jeg var litt yngre, og da er det ekstra stas at jeg i dag skal få være en av de som skal få lov å representere det! Mine store favoritter denne våren er definitivt fine pastell farger! Jeg trodde ikke at jeg kunne like det, men gud så fresht det faktisk er! Du kvikner til og ser veldig klar ut for litt varmere tider. Vi hadde også en fin photoshoot sammen til magasinet deres, så husk å finn frem dette når dere går rundt på senteret! Der kommer det til å være masse antrekk og inspirasjon til hva senteret har å by på. Samt et fint og nært intervju av mej mej og mej! Må også få takke alle de fine menneskene bak dette prosjektet, herregud. Jeg har verdens beste jobb når jeg får møte slike flotte, rause og lattermilde mennesker som de. SÅ! Da vet dere hva dere må gjøre…

Kom dere til Sandvika storsenter denne uken asap!

Mine store favoritter på Sandvika er Ganni, Ark bokhandel (dit må dere innom for å se favorittene jeg har delt ut), Gina Tricot, Days like this (der fant jeg utrolig mye fint), Interiør butikken Annen Etage og mange fler!

ALT DERE SER PÅ BILDENE ER NÅ I BUTIKK!

12 Responses to BLOGSTYLE WEEK PÅ SANDVIKA

  1. Hey, Anniken! On the video you posted on your instagram in collaboration with Sandvika Storsenter, you’re wearing a long wrap skirt with lemons – and least it kinda looks like lemons haha – what brand is it? It’s to die for. Loving your blog! Keep up the good work xx

  2. På videoen fra Sandvika Storsenter har du på deg en nydelig, litt oversizet lys kåpe, lurer så fælt på hvor den er fra? 🙂

  3. Hei! Jeg må bare si at brynene dine ser helt amazing ut. Hvordan har du fått de så fyldige? Er det kun ved å spare, eller bruker du noe serum (feks. det fra iglow)?

  4. Det er ingenting humoristisk over din klesstil. Eneste komiske er 1 gang i året hvor jeg faktisk kommenterer en blogg så er det din og hver jævla gang klarer jeg å poste kommentaren under feil innlegg. Jeg blir like forbløffet hver gang…

Leave a reply