MIDDAG MED SPECSAVERS

Forrige uke var ikke annet enn hektisk, og jeg har brukt denne helgen til å komme tilbake til meg selv igjen. Det er rart hvor stor avstand jeg lar det bli med meg selv, min kropp og mitt sinn når jeg er stresset. Som om jeg lever i en liten boble der alt fungerer så mekanisk som overhode mulig. Som om jeg bare blir et par hender, ja et par hender. Som skal fikse alt og alle, hjelpe til, flytte noe og kjære bil. Pakke inn pakker og løpe på trikken. Det ble for mye alkohol, for mye sjas og mas, for mye alt. Det gikk uansett. Det er ofte jeg kan se på en uke og tenke.. Hvordan i alle dager skal det her gå? Så går det, det bare går. Alt ordner seg. Det har alt i alt vært fint, men godt å lande. Jeg orker ikke en ny Mai måned med det første, den var… Noe sinnsyk. Uansett! Noe annet jeg gjorde forrige uke var at jeg var på middag med Specsavers, de viste frem sin nye brillemodell og jeg skal være med på noe veldig gøy! Kan dessverre ikke si det helt enda, men det blir så bra!!! Kvelden utartet seg i flere utesteder, mye vin og bursdagssanger. Når klokken slo 00:00 hadde nemlig lille meg bursdag. Haha, kaos hvert eneste år enten den ene eller andre veien, det skal være sikkert. Ååh, blir varm av å se disse bildene!

Kjolen min er fra Malene Birger / Skoene mine finner dere: HER (utsolgt men lignende)

Nå må jeg løpe på Coca Cola innspilling, snakkes!

16 Responses to BLURRY LIGHTS & DINNER NIGHTS

  1. Du ser helt fantastisk ut, Anniken! Du gløder!
    Og i tillegg gir du meg en haug av inspirasjon. Du er flott altså!

  2. Hei, så bildene dine på snap og du ser smashing ut, fikk også øye på en vakker kjøkkenvekt i bakgrunnen: er den å få kjøpt noe sted? <3

Leave a reply