20130505_7885collage123

Smykke: Bjørg (HEFRA)

Nå har det jo seg sånn at jeg har fått meg kjæreste, haha, gud. Jeg kjenner jeg små rødmer i det jeg skriver det, jeg? kjæreste? For sannheten er at jeg aldri i hele mitt liv har hatt en, bortsett fra.. Dere vet.. Barnehagen? Å jeg aner ikke hvordan det skjedde, jeg ble forelsket, noe jeg selv trodde jeg hadde vært en million ganger før. Idet jeg møtte Mikkel forsto jeg at jeg faktisk aldri harvært forelsket, før . Vi har nå holdt sammen i litt over en måned, å håper det blir veldig mange fler. Jeg har det utrolig bra, og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre kjæreste.
Så var det smykke dere ser over, kanskje ikke noe sjokk når jeg sier det var han jeg fikk det av? Jeg ønsket meg det til jul, men fikk det aldri av mamma og pappa pga mye annet. Etter mye om og men hadde jeg tenkt å kjøpe det selv, men ble aldri noe av. Så på en helt vanlig dag, fikk jeg smykke jeg hadde ønsket meg. Det betyr veldig mye å få det fra en person man er glad i, å vet dere hva det søteste av alt er? På smykke er det en liten tekst på latin, som jeg aldri søkte opp. Noe jeg har gjort nå, og det betyr ?Fra bunnen av mitt hjerte?.

Jeg elsker deg.

-A9

Leave a reply