SAY HELLO TO MY BABES!

EN FANTASTISK TUR ER OVER

Ææ, I´m going home! Turen til Spania har vært helt fantastisk og jeg har fått en skikkelig relaxing holiday for en gangs skyld. Eller, vel.. Ja, nesten. Jeg vet virkelig ikke om man blir mest utslitt av å ikke gjøre en shit, eller gjøre en hel del 24/7. En ting er sikkert å det er at den jenta her får ikke sove om hun ikke har hatt en tøff dag. Haha, jesus christ. Søvnparalysen min virker som om den aldri har tenkt å slippe tak, så søvn for meg er fortsatt en evig liten kamp. Jeg tror likevel at jeg aldri har hatt det med Anders, men jeg klarer ikke finne ut hva som trigger det. Sene kvelder med pc, eller tv. Sove om jeg ikke er utslitt, for mye eller for lite lys.. Jeg aner ikke. Jeg har ingen aning. Det jeg vet er at det er helt forferdelig. Jeg unner ikke min verste fiende å slite slik. Aff, jeg må hjem å krølle meg rundt han som sovner etter 10 sekunder. Kanskje noe som fascinerer meg mer enn mye annet. Hvordan i alle huleste dager klarer du å sove på 10 sekunder? Han lukker seriøst øyene sine og vips, i full søvn. Jeg kan ikke fatte og begripe at det i det hele tatt er mulig. Noen har kanskje større sovehjerte enn andre, but really? Det er nesten så det irriterer meg. Jeg misunner det kanskje, misunner at ingen bekymringer virker i det han lukker øyene og glemmer alt annet. Hm.. Husker jeg aldri skulle bli sammen med noen som sovnet før meg, HAHA ja du Anniken. Det var mye du ikke skulle en gang i tiden. Kan ikke ha kontroll på alt antar jeg. Aff, jeg babler og babler. Er det en ting jeg kan så er det å skravle høl i hue på folk om alt fra A til Å. Som om jeg prøver å trenge på tanker som egentlig plager livet ut av meg på andre. Ekspandere tankegangen sin kanskje, tenk. Tenk da! Vet ikke om jeg snakker til dere, pcen eller meg selv at the moment. På tide å reise hjem! Vi snakkes veldig snart amigos!

3 Responses to BYE BYE SPAIN!

Leave a reply