Sjuklingen meg er fortsatt syk, men har nå klart å ta fatt i meg selv å dra på skolen! Men etter 3 sengeliggende dager, la jeg ikke merke til hvor kaos det var på rommet mitt, mer jugoslavias eksplosjon eller noe (følte meg smart nå) Rydding er ikke min sterke side, om jeg har super mega dårlig tid pleier jeg å være supermann til å rydde rommet, men når jeg ikke har dårlig tid, setter jeg på musikk.. Som altså da ikke er så veldig smart, da bruker jeg meste av tiden på å surre…bare virrer rundt, synger, ja.. egentlig er det nesten sånn som i film, kanskje tar jeg tak i kosten, spiller litt el gitar og freaker ut. 

Min definisjon av rydding er at dette er min mor

Dette er min far

 Og dette…. er meg.

Jeg er med i den filmen dere, HAIRSPRAY

Hodelaget til min kjære ektemann, tøffen altså

FOTKREM er bra for bena!!

Til Krampa tar deg 

Må lukte godt for mine romkamerater, kommer lenger ned dem

Fikse øyenbryna er også viktig, ellers ser man ut som en skog.

Bleke tennene også dere! ellers blir de gule

Og selvfølgelig ta på neglelakk

Synge litt

Mer neglelakk

og mer synging

Om det hadde fantes en konkurranse som heter «PIMP MY RABBIT» hadde min vunnet… helt klart

Så det siste spørsmålet er til dere gutter! WILL YOU MARRY THIS GIRL

Nå er det film med mor og far!!

enjoyy

-A9

4 Responses to Cleaning my room!

Leave a reply