Samarbeid med EF / Lokal tid: 05.00COLOR BOMB!COLOR BOMB!COLOR BOMB!


JAKKEN ER VINTAGE
SOLBRILLER FRA DIOR
RYGGSEKK FRA GIGI NEW YORK – HER
TOPP FRA GINATRICOT
BUKSE FRA ZARA

COLOR BOMB!

Sekken min er forresten fra GiGi New York! Tror jeg har 5 vesker fra dette fantastiske merket nå! Haha, I LOVE IT! Nextlevelfashion selger også de andre veskene jeg har, med initialer om dere vil ha det. Men denne vakre skapningen finner dere HER!

COLOR BOMB!

· I DAG KAN DET GÅ SKIKKELIG DÅRLIG ·

Noen ganger lurer jeg på hva jeg bruker huet mitt til. Hoppe i fallskjerm, really Anniken? Har noen påvirket deg til å synes at det er en god ide også? Haha, takk gud nei. Målet mitt med å dra til Australia var faktisk å hoppe i fallskjerm, hvor jeg fikk det fra aner jeg ikke. Så hva skal jeg klokken 06.00 i dag? Jo, opp i et bittelite fly, for å så kaste meg ut i det vide store gap. Jeg svetter i hendene når jeg skriver dette. En liten fun fact om meg er at jeg har hormonell migrene, det vil si at hvis denne jenta gleder seg til noe, er piss forbanna eller dypt lei meg? Jo, da smeller det. Jeg mister taleevnen, synet og kaster opp i smerter. Det er helt jævelig, men skjer svært sjelden. Så jeg ber vel kanskje om dette her selv akkurat nå? Det er det som er rart med det hele, vi mennesker er forferdelig gode på å glemme. Så vi gjør det igjen, og igjen.

Samarbeidet med EF er fortsatt helt supert. Det er faktisk de som har aktiviteten «skydiving» på timeplanen. Altså, om man vil. Jeg tror det å reise med EF har gjort hele turen mer minne verdig, rett og slett. Jeg tror ikke jeg og Andrea hadde fått den samme opplevelsen om vi bare hadde dratt på ferie til Sydney. Når man er med EF blir man litt utfordret og får masse nyttig informasjon. Første skoledag tar de deg til og med på en rundtur rundt byen, så du har peiling på hvor du skal gjøre av deg de neste dagene. Husk også at dere kan lese mye mer på EF sine sider, og rabattkoden «AnnijorEF» som gir deg hele 10.000 kroner på din EF reise! Nå skal jeg kaste meg ut i noe jeg ikke vet om jeg overlever..

COLOR BOMB!

5 Responses to COLOR BOMB!

  1. Hei! Føler jeg ha komplimentert det meste i tidligere kommentarer, men jeg MÅ bare få si at den jakken der var fantastisk fin 😀 hvis du noengang finner ut at du skal selge den så håper jeg virkelig du husker på mitt navn! Stor klem og kos deg videre i den fineste byen <3

Leave a reply