RECIPE:
en hel purre / 1 leek 2 hvitløksfedd / 2 garlic cloves 4 poteter / 4 potatoes 0,5dl grønnsaksbuljong / 0,5dl vegetable broth 1 boks oatly matfløte / oat or soy cream
Skjær potet og purre i biter, og hakk hvitløk. La alt dette surre i en kjele med litt smør, og hell over grønnsaksbuljong (jeg bruker 1 hel) og la det koke til det er mørt. Tilsett havrefløten og miks alt med en stavmikser! Jeg pleier å toppe den med salt, pepper, persille og ikke minst trøffelolje! Lover, dette er overraskende godt, og spesielt de dagene du ikke orker en hel gigantisk middag på bordet.
// Cut the potato and leek into pieces, and chop the garlic. Let all this simmer in a saucepan with a little butter, and pour over vegetable broth, and let it cook until tender. Add the oat cream and mix everything with a hand mixer! I usually top it with salt, pepper, parsley and not least truffle oil!
Ikke lei poteter etter enda farmen? Haha. Neida, så digg ut!<3 Gleder meg til å prøve 😀
Har fulgt deg i ca 6 år nå. Stå på videre, du er rå! <3
Haha, vel jeg var!! <3 tuusen takk!