Haha, jeg som lovte så mye blogging! Trodde det ikke skulle bli SÅ travelt som det har vært! er jo i farta hele tiden haha!, dere aner ikke hvor deilig det er her, det er så varmt! har til å med blitt ganske brun, på 1 dag!! I går fikk vi en skikkelig overaskelse, tante, onkel og min kusine var inne i huset da vi kom, haha pappa ble så redd når han hørte noen inne i huset! Ellers dro vi på marked dagen etter, hele gjengen. Var serriøst det største markede jeg har vært på, uendelig! Fikk kjøpt oss en del «jalla» som jeg så fint kaller det. Dere skal få se det etterhvert. Ellers har vi spist masse mat, gått i strand kanten, fått oss noen reale lattekramper (tror virkelig (og dette mener jeg) at jeg har ledd så mye i hele mitt liv). I morgen skal vi en tur inn til Alicante for å shoppe litt, haha. Joo! vi sola oss i dag også, med verdens største jordbær, en god bok og musikk. Akkurat nå, elsker jeg livet! Men nå må vi legge oss! Nattaaa

enjoyy

-A9

6 Responses to Dagen i bilder!

Leave a reply