TODAY I´M WEARING:

Jakke: Asos
Cropped T-skjorte: HER
Bukser: Vintage
Belte: Cala & Jade
Sko: Balenciaga

EN HEL UKE MED MASSE JOBB

Gud, da var vi i gang igjen. Jeg sa til meg selv i forrige hektiske periode, at hvis jeg kommer meg igjennom dette jobbmessig? Da kommer jeg meg igjennom mye. Haha. Uff, så faktisk helt ærlig. Skal dette gå fint. Men det å være 4 dager hjemme hele Mai, vel det kommer til å bli en liten prøvelse igjen. Vi sover fortsatt på sofaen, vi mangler fortsatt møbler og jeg skal gå glipp av omtrent alle bursdagene til venninnene mine. Det er kanskje noe av det kjipeste, at jobben gjør at jeg ikke kan komme å være der for de som betyr mest for meg. Prioriteringer? Jeg tror ikke det ordet eksisterer i denne jobben. Jeg får kanskje mye, men jeg mister litt på veien også. Jeg skal til Cuba, Marbeia og Berlin de neste ukene fremover. Pust i bakken, jepp det skal jeg! Haha, guud. Jeg gleder meg veldig, jeg bare.. Jeg er bare redd jeg blir sliten. Jeg er fortsatt redd for å bli sliten. Jeg har også en kjæreste oppi det hele, innspilling med både Coca Cola og Bloggerne. Jeg har også familie jeg ikke har sett på gud vet hvor lenge. Hvordan jeg får alt til å gå rundt vet jeg ikke selv engang. Det bare gjør det. Det bare går og jeg bare klarer det alt sammen. Det er kanskje bare sånn det hele er. Jeg forstår ikke engang hvorfor jeg gruer meg innimellom, for jeg får det til hver eneste gang. Så hva sliter meg egentlig mest ut?

Det å stresse før jobben er gjort, eller være sliten når alt er over?

9 Responses to DAGENS OUTFIT!

  1. Altså venninner er der uansett, facetime de. Kjæresten kan vente! Jeg leser kun blogger pga alt dere opplever. Nyt det mens du er ung. ÅH omfatt alle omgivelser hver dag, på godt og vondt.

    FREAKIN LEV DET LIVET SKATT!!

  2. Råtøft antrekk!<3

    Jeg tror det handler om at en godt kan bli sliten i hektiske perioder, men at en også får overskudd hvis jobben er givende og gøy, hvis du skjønner hva jeg mener? 🙂

Leave a reply