Okei, jeg ler av meg selv. Haha, la oss bare si at dette outfitet skal jeg ha 0 cred for. Som jeg fortalte dere i går var jeg å tittet på Zara, og på en av dukkene var hele dette outfitet (unntatt sko og veske) plassert pent og pyntelig.. Hva gjorde jeg? Jo, jeg kjøpte alt. Som en kar på tredve som synes det er like greit at noen bare kan gjøre det for de. Jeg tror kanskje dette har skjedd en to ganger før, at jeg har gått inn på Zara å falt pladask for et eller annet en dukke har på seg. Vel, slik ble det nå også. Don´t blame me. Så, i dag har jeg gått rundt i mitt 100% kopierte antrekk og vært på flere møter enn jeg kan telle på en hånd. Jeg er så dårlig på å oppdatere dere hva som skjer i hverdagen, men når jeg sitter inne på et møterom har jeg nok med å skravle hull i hodene på alle enn å dra opp mobilen, så jeg må bli bedre på det. Men! Det skjer så mye spennende om dagen at jeg skulle ønske dagen hadde et par timer ekstra så jeg kunne strukket ordentlig til. Æææ, det er så gøy å være tilbake på bloggen!!!


TODAY I`M WEARING:

Shirt: Filippa K
Jacket, sweater, purse & trousers: Zara
Shoes: Converse

2 Responses to DAGENS OUTFIT

Leave a reply