fine, flotte, nydelige Bergen. Jeg føler meg så hjemme her, og hjem for meg har ofte vært der jeg legger meg for å sove. hjem er hjem til mamma og pappa, men å føle tilhørighet til et sted man egentlig ikke hører til er veldig fint. Jeg har det sånn med Bergen, elsker det så sårt. Vil bli gammel her. Vil leve her. Spise, sitte på café og stirre på folk. Se alle gå rundt i tykke gensere og paraply som egentlig aldri ble kjøpt – de går bare på rundgang fra sted til sted. I dag var jeg på Litteraturhuset og spiste en grov brødskive med fersk makrell og syltet rødløk, mens jeg slurpet i meg en kaffe latte med havremelk. Koste meg sånn. Hadde jeg vært rik hadde jeg kjøpt meg et lite sted i Bergen, kun for å ha det når jeg selv ville dra på besøk. Ikke leie det ut engang, bare ha det for meg selv. Kan jo hvertfall drømme om det. Skal dere til Bergen anbefaler jeg å spise på Landmark, Bien (den på danmarksplass), Litteraturhuset og Allmuen. Elsker alle stedene, og skulle helst tatt de med meg hjem til Oslo. Jeg føler Oslo er litt kaldt på matfronten, enten alt for stivt og posh, eller helt rotete. Det mangler personlighet, det lille drysset av noe veldig menneskelig. Det får du i Bergen. Noe menneskelig altså.

jakke: toteme / blazer: knust porselen / topp: mange / bukser: Acne / (annonselenke) sko: HER / veske: zara

6 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Hvor kjøpte du den brune/beige kosedressen fra? Du postet det i en reklame for desenio på instagram. Den var så fin 🙂

  2. Ville bare tipse om å teste ut Ellie Gastrobar neste gang du er i Bergen! Deilig, hjemmelaget pasta, laaang vinliste, ren og rustikk atmosfære! Ligger et lite kvartal lenger opp Danmarksplass fra Bien. Tror du ville likt deg der:)

Leave a reply