Dagens outfit!Dagens outfit!Dagens outfit!Dagens outfit!Dagens outfit!Skjorte: HER / Shorts: HER / Sko: HER Dagens outfit!I morgen drar jeg hjem til kalde flotte Norge. Heldigvis drar jeg til Portugal på søndag sammen med Kaya. Så er det bursdagen til Kaja på fredag, har gjort i stand litt av hvert rundt bursdagen hennes og jeg gleeeder meg til å fortelle dere hva jeg har funnet på. Tror ikke jeg helt hva jeg holder på med rundt den saken, så det skal bli gøy å se reaksjonen hennes (høhø). Ellers har jeg blitt addicted til sko med elleville lisser. Passer til så utrolig mye, og jeg gleder meg til å bruke disse til store lange strikka gensere mot høsten!

-A9

8 Responses to Dagens outfit!

  1. Anniken!! Kom over en dokumentar som heter The True Cost, mulig du har sett den – er produsert i år. Men den handler iallfall om klesindustrien som du engasjerer deg så veldig over, verdt å ta en titt! Tenkte sånn på deg da jeg så traileren av dette, vet ikke om jeg er modig til å se den selv…

Leave a reply