IMG_7528IMG_7573

Vakre vakre solfylte, koselige Bergen. Ahh, for en fin morgen! Nå er jeg på vei til flyplassen, jeg skal nemlig til Stockholm av alle mulige ting. Haha, dagstur til og med! Denne gangen skal jeg på et lite event jeg skal fortelle dere om litt senere. Det er alt for tidlig, og jeg er ikke så veldig fornøyd med å stå opp nå kjenner jeg! Dette skal tydeligvis være siste dagen i Bergen med sol denne uken, så fader heller! Håper det bare er tull og at været holder seg litt til. I går spilte jeg og Cornelia inne en videoblogg til dere + at jeg fikk tatt masse fine bilder på vei opp til Fløyen! Fikk så høststemning i kroppen at det kriblet helt ned til tærne. Når vi kom hjem tok jeg meg en rask dusj før jeg lagde lapskaus. Senere ble det skravling og tenning av alt for mange lys, haha. Tror jeg bruker en pakke med telys hver eneste kveld. Jeg er helt obsessed. Det er så innmari hyggelig og leiligheten er bare så perfekt for masse fine lys. Ah, jeg tror virkelig denne høsten blir bra. I fjor var jeg jo i L.A og kom ikke hjem igjen før 1. Desember, med andre ord.. Jeg fikk ikke med meg årstiden jeg elsker så høyt.

. . .

// Beautiful sunny, cozy Bergen. Ahh, what a nice morning! Now I’m on my way to the airport, I´m going to Stockholm! This time I’m going on a little event I’ll tell you about later. It’s too early, and I’m not very happy to stand up now! This will obviously be the last day in Bergen with sunshine this week. Hope it’s just nonsense and that the weather stays a little longer. Yesterday Cornelia and I recorded a video blog to you ​​+ that I took some nice pictures on the way up to the «Fløyen»! Got the autumn feeling in the body that tingled down to my toes. When we got home I took a quick shower before I made stew. Later it was chatter and too many lights, haha. I think I´m using a pack of lights every evening. I’m totally obsessed. It is so incredibly nice and the apartment is just so perfect for lots of nice light. Ah, I really believe this fall will be great. Last year I was the in L.A and did not return home again until December 1st, in other words .. I did not catch the season I love so much //

1

TODAY I`M WEARING :

GENSER: HER
SKJØRT: HER
VESKE: CHANEL
SKO: HER

IMG_7597IMG_7534

I like my shoes like this, sparkling and fun..

IMG_7627

· HA EN FANTASTISK DAG PARTY PEOPLE ·

25 Responses to DAGENS OUTFIT + A HINT OF SILVER

  1. Kos deg masse i dag og ha en strålende dag! Ps. likte hvordan de menneskene bak på det ene bilde så på deg mens dere tok bilder.

  2. Du ser så lykkelig ut på disse bildene, du stråler liksom, og jeg blir lykkelig av å se på disse bildene selv. Jeg tror Bergen gjør noe med deg, for du har virkelig sett skikkelig lykkelig og glad ut på alle bilder i de siste innleggene, Bergen gjør noe bra med deg, det er helt sikkert.. <3

  3. Hei Anniken! Lurte på hvilket serum du bruker på vippene nå som du ikke har extensions og om det virker? 🙂

  4. Hei! Håper virkelig på svar. Angående fottatoveringen din, er den slitt bort noe? Sendte attitude i Oslo forespørsel om det, og de sa det ikke ville bli så fint og at store deler ville bli slitt bort, også etter jeg sendte bilde av deg som eksempel. Hva tenker du? Håper du svarer, jeg har nemlig bursdag snart og tenker å gjøre min første tatovering!

    • De sa det samme til meg, og jeg sa at jeg ville gjøre det fordet! Min har nå holdt ut i 3 år. Er ikke slitt i det hele tatt!

  5. Det smykket du har fra ziva, finner ikke det på nettsiden deres så lurte på hvordan man får tak i det da? Må man bestille elns?

  6. Hei Anniken! Lurte på hvor genseren er fra, siden den linken du la til ikke er av den samme genseren 🙂 Den var superfin!!

Leave a reply