SHOPPING OG JENTETUR

Hola amigos, godt vær hjemme? Høhø. I går tok jeg og jentene det veldig rolig, jeg kan ikke skryte av at været er tipptopp her heller! Det er ganske overskyet og lite sol, men det er varmt. Vi tok en tur på et kjøpesenter etter en lunsj og et glass vin. Det er så godt for sjela å slappe av litt at jeg kan ikke få saaaagt det nok. Jeg sov til klokken var 12 i dag, noe som sikkert er det lengste på flere måneder. Man får det man jobber for antar jeg og ting kunne ikke gått bedre om dagen. Jeg filmer også hele turen her i Spania selv om vi ikke gjør så enormt mye haha. Jeg skal uansett få til en liten vlog til dere. Kjøpte også et par ting i går jeg tenkte å vise på vloggen, så får dere se innkjøpene også. Prøver å bli bedre på hverdagsblogging da mange av dere har savnet det. Er kanskje bare jeg som ikke synes det er så voldsomt interessant med alt jeg spiser eller gjør i løpet av en dag. Så i dag skal vi slappe av (kom som et sjokk) før vi skal på en finfin middag i kveld sammen med flere venner av Martine og Kaia. Skal prøve å få tatt litt blitz bilder til dere og fortelle dere hvordan jeg gjør det når jeg tar bilder i totalt mørket hehe. Såå nå er det tid for en sen frokost og litt Netflix med Black Mirror, jeg har for lengst sett alt men jentene er nødt til å se det!

TODAY I`M WEARING:

T-shirt: Gucci
Dress as a skirt: Ganni
Sunglasses: Wood Wood
Shoes: HERE

11 Responses to DAGENS OUTFIT I SPANIA!

  1. Du virker som en herlig person, Anniken! Håper du tar vare på deg selv. Kos deg mye i Marbella <3

  2. Vet du hva solbrillermodellen heter? De var skikkelig fine, prøver å finne de på nettet uten hell <3

  3. Hei!
    Jeg tror nødvendigvis ikke det er det å lese om dagen din detaljert som akkurat er så interessant, men det er mer hvordan du ordlegger deg når du skriver fritt. At vi lesere blir «mer kjent» med deg å lever oss litt mer inn i hverdagen din enn hva vi eventuelt gjør når du skriver en salgs annonse om produkter:-)

Leave a reply