Siden jeg har blogget så mye om sminke i det siste tenkte jeg nesten å begynne med «Dagens sminkelook» på samme måte som «Dagens outfit«. Jeg har blitt veldig glad i å prøve nye ting. Jeg har aldri hatt noen veldig «faste» sminke produkter og bytter ofte. Det sier jeg vel omtrent hver gang jeg blogger om sminke også. Så denne gangen har jeg gjort en look sammen med Makestyle
Så her ser dere bilder av resultatet! Alle produktene under er hva jeg har brukt:

 

Produktene under består av alt du trenger for en perfekt look, enten det er på byen, jobb eller en vanlig dag der du vil piffe deg opp litt ekstra!

Førstemann ut er foundationen til Nilens jord! Jeg har kun brukt denne, ingen base eller concealer under. Har begynt å få litt kviser under pannen, men denne dekket de helt fint. Den sitter også godt, men kan bli litt blank i huden utover dagen. Det er noe jeg blir uansett foundation jeg har prøvd, og bruker ofte pudder utover dagen. Den er ikke sånn kjempe flytende, men har heller en litt mer foundation konsistens! Utrolig fin til å bruke til på dagen og fargen passet meg faktisk helt perfekt!
Denne finner dere: HER

Dette kittet er helt seriøst fantastisk. Jeg som har reist hjem denne helgen var denne utrolig kjekk å reise rundt med. Her har jeg blush, higlighter, bronzer og fire forskjellige øyenskygger. Utrolig greit å blande litt, og bronzerne er også helt fantastiske som øyenskygger! Utrolig gode pigmenter og fine farger. Denne finner dere: HER!

Så dette kittet bruker jeg for å få frem skinnbenene mine og fremheve de punktene i ansiktet jeg vil fremheve!  

Her er alle sminkekostene jeg har brukt i dette innlegget, og dette er vel egentlig de du trenger også! Alle sammen er i en og samme pakke! Har hørt mye fint om disse kostene før, og det forstår jeg også. De er utrolig gode. Har aldri hatt noen spesielle øyenskygge koster, men disse fungerte bedre enn bra! Disse finner dere: HER!

I dette innlegget har jeg brukt disse øyenskyggene som er nummerert. Nummer 1 har jeg brukt litt som en base over hele øyet. Nummer 2 har jeg brukt kun på øyelokket. Nummer 3 har jeg brukt i globalen og nummer 4 har jeg brukt over hele øyet igjen for å duse ut alle fargene sammen. Samtidig har jeg også brukt higlighteren i bronzing kittet under øyenbrynet. De er også bakt i stenovn (faktisk) så man kan blande de med vann for å få enda mer intense farger!
 Disse øyenskyggene finner dere: HER!

Når det kommer til øyenbryn har jeg byttet mye på blyanten og skygger, litt spørs på hvor lang tid jeg har på meg! Denne gangen har jeg brukt skygger fra dette kittet! Der jeg har blandet den mørke og den lysebrune for å få en farge jeg likte best. Den lyse er også veldig fin når man ikke sminker seg i det hele tatt, men vil ha litt bryn. Mens den mørke er veldig fin om du har sminket deg! Derfor er dette en god invistering. Samtidig har jeg også brukt den sorte som eyeliner i dette innlegget, sammen med den ene sminkekosten. Har aldri brukt en skygge som eyeliner før, men dette ga en veldig dus og naturlig effekt! Love it! 
Denne finner dere: HER!  

Så tilslutt har vi mascaraen og leppestiften i dette innlegget. Denne mascaraen har jeg hatt i flere år, og har alltid brukt denne over andre. Den har en enorm kost som gjør at vippene også blir lange og fyldige. Jeg er veldig veldig glad i denne mascaraen og anbefaler den sterkt! 
Mascaraen finner dere: HER og leppestiften finner dere: HER

//Annonse

-A9

27 Responses to Dagens sminkelook!

  1. Woow, du er så pen!

    Har du forresten sluttet å oppdatere leserne dine på snapchat? hehe, var så gøy å følge med:)

  2. Jeg må bare si at jeg elsker innleggene dine. Ihvertfall de dype. Jeg føler du får ut alt jeg har lyst til å si, men ikke greier. Stå på!

  3. du er sinnsykt pen! <3 og doblet så pen som det i virkeligheten!! Ha en fin kveld <3

  4. Hei, hvis du sliter med at du blir «blank» etter en dag burde du prøve «double wear» fra estee lauder. Den holder seg matt hele dagen 🙂

Leave a reply