De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!De siste bildene fra Portugal!Ah, nå skal vi hjeeeeem. Oh, no. Jeg vil ikke. Jeg har kost meg sånn denne uken og jeg har møtt så mange fantastiske mennesker. I går ble en kveld ute med god mat, beerpong, masse alkohol og glade mennesker. Jeg anbefaler virkelig alle å ta en tur med lapoint, spesielt her i Portugal. Selvom du ikke kan surfe, så er det null og niks problem.  Her er det nivåer fra 1-3, og jeg kan love dere at jeg er på nivå 1 delux. Ellers må jeg si at jeg gleder meg veldig til VS på flyplassen! Det blir min lille shopping på denne reisen. Har brukt helt latterlig lite penger her nede, så for en gangs skyld har jeg vært flink pike og er veldig stolt av meg selv.

-A9

10 Responses to De siste bildene fra Portugal!

  1. Hei Anniken. Kunne du lagd ett innlegg med sminken du bruker? I morgen er det jo salg på coverbrands, så tenkte å benytte anledningen til å fylle opp til høsten. Jeg skjønner såklart hvis du ikke rekker å lage ett sånt innlegg ikveld, men jeg hadde blitt kjempeglad om du kunne ramset opp som svar på kommentaren! 🙂

Leave a reply