♥ Det er sikkert fler enn meg som bytter ut sminken sin i hytt og pine. Foundation er vel en av de tingene man aldri blir helt fornøyd med, og man er nødt til å lete i årevis for å finne den perfekte. I det siste har jeg brukt Bare Minerals sin flytende foundation en stund og den er faktisk ganske god! Derfor har jeg satt sammen et lite innlegg til dere med få trinn til en perfekt hud!
Foundation, concealer, blush og solpudder! Alle produktene er ifra Coverbrands.no

♥ Det har vært mye snakk om denne foundationen i det siste, så tilslutt måtte jeg bare prøve den! Den er utrolig flytende, nesten litt som vann. Men pga av det lille «hakket» i kosten søles det ikke. Det positive med at den er flytende er at man omtrent ikke trenger noe for å så dekke hele ansiktet! Det vil si at denne flasken kan jeg ha en goood stund.
Den finnes også i mange forskjellige nyanser og dekker utrolig godt. Bare Minerals har fått det til igjen!
Foundationen finner dere: HER / Kosten finner dere: HER  

♥ Så over til concealer og blush fra det nye merket KIDE! Concealeren kan brukes både over og under foundation. Jeg sliter veldig med blått under øynene og røde nyanser i huden. Så for dere som synes fargene i denne er rar? Det grønne demper det røde, fiolett reflekterer lys, gult og rosa reduserer tretthet i huden og hvitt lysner gunsten. Trodde faktisk ikke at en concealer i pudderform kunne fungere så godt som denne gjør! Så har vi blushen til KIDE, hvor fin er ikke denne? Den gir den perfekte duse rosa fargen uten at det blir for mye barbiedoll!
Itillegg fungerer den også som en fin highlighter!
KIDE concealer: HER / KIDE blush: HER  / Pudderkost: HER / Solpudder og blush kost: HER

♥ Så tilslutt, solpudder! Her har jeg byttet litt på med Bahama Mama og Bare Minerals sitt! Begge er utrolig gode, men jeg foretrekker mest Bare Minerals sitt. Som dere ser er Bahama Mama i en litt hardere og mørkere tone og gir en veldig fin dybde i ansiktet.
Bare Minerals sitt er litt mer «sunkissed» og blander seg godt inn i huden!
Bahama Mama: HER / Bare Minerals farge (High dive): HER
Her er resultatet med all hudsminken på! Her har jeg også blandet Bahama Mama og Bare Minerals solpudderne. KIDE sin concealer har jeg brukt både under og over foundationen, så voila! En plettfri hud 
Jeg har også skaffet en rabattkode til dere som heter «ANNIKEN25» som gir 15% på all sminke og er gyldig til 30. Januar!

//Annonse

-A9

26 Responses to Den perfekte hudsminke!

  1. Er den kosten laget for å smøre ut foundationen?

    Kan du ta nærbildet av vippe extensions du tok? Bruket du maskara over det, og hvordan behandler du det?

  2. Bloggen din er helt super, men det er noe som mangler. Er video aktuelt på bloggen din? Isteden for å skrive de lange innlegg om følelsene dine, kunne leserne fått enda mer inntrykk på hvordan du egentlig føler og forstått bedre hva du mener via video. Video generelt er også mer interessant og vil få oss til å føle vi har kontakt med deg, og det er positivt. Som om når det kommer til sminke feks. Mener ikke at du skal sitte og filme at du sminker deg, men at du kan forklare bare hva du liker ved det osv. Lange og redigerte videoer må det ikke være, det kan være korte og enkle videoer.

  3. Hei!

    Jeg synes overhodet ikke den foundation er bra. Kjøpte den fordi jeg trengte ny foundation, og fordi bareMinerals ikke tester på dyr, men det var totalt bortkastede penger. Den blir veldig «shiny», og jeg har overhodet ikke oljete hud, snarere tvert i mot. Den har dårlig dekkevne, og i tillegg så blir korken utrolig grisete, da den lekker. Børsten er heller ikke noe særlig, da konsistensen på foundation gjør at mesteparten samler seg i børsten. I tillegg er den vanskelig å vaske og få helt ren. Anbefaler den overhodet ikke. Brukte litt over 700,- på både børste og foundation, som var totalt bortkastet:( Tenkte dette kunne være greit for andre å ta i betraktning 🙂

    • Anonym: Oi, hm. Der er ikke jeg enig i det hele tatt. Synes og børsten trakk til seg litt mye i starten. Men det gjør alle slike foundation børster! Har heller ikke opplevd at den lekker eller at noe blir grisete. Jeg har faktisk ganske shiny hud og har heller ikke opplevd at huden min har blitt noe mer shiny.. Haha, men ja! Alle er forskjellige <3

Leave a reply