//Sponset behandlingDENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

· BROW REHAB PÅ FROGNER  ·

Okey, la oss snakke litt skjønnhet her.. Jeg har lenge tenkt på å sette på vipper, nettopp fordi jeg alltid bruker morgenen til å sette på hele remser. Dette har jeg nå gjort i sikkert et år, og skal ikke si at det er bare bare det heller. Men, problemet er at jeg har prøvd vipper hele to ganger før. Begge gangene følte jeg meg så rar og unaturlig at jeg dro tilbake for å ta de av. Men etter jeg så en god venn i Portugal med vippene på plass spurte jeg hvor hun hadde fikset både det ene og det andre. Brow Rehab, well I tried! Jeg har faktisk hatt både vipper og bryn fikset de to siste ukene. Jeg ville vente å se om jeg var like fornøyd etter en liten stund før jeg fortalte dere om det hele. Jeg som alltid har trodd jeg har vært så veldig flink på bryn også, tok en smule feil. Jeg har surret med både saks, farging og både det ene og det andre i mange år. Jeg er kanskje god på å sminke de fine, men uten var alltid en helt annen sak.

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

// All right, let’s talk a little beauty here .. I have tried lash extensions before, and both times I felt so strange and unnatural that I went back to take them off. But after I saw a good friend in Portugal with lashes in place, I asked how she had fixed both the one and the other. Brow Rehab, well I tried! I’ve actually had both lashes and eyebrows fixed the last two weeks. I had to wait to see if I was happy for a little while before I told you about it all. I always thought I’ve been very clever with my eyebrows, maybe not //

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

.. L A S H E S

Så hva annet kan jeg si enn at jeg dro tilbake etter to uker å fylte på. Bildene dere ser over av vippene er fra første behandling. Jeg er rett og slett så sinnsykt fornøyd, og synes det bare ser bedre ut etter en uke eller to. Helt crazy å si, men sant. Da blir de litt mer bustete, og har litt forskjellige lengder. Jeg ba om en naturlig greie, og det er hva jeg fikk! Jeg kan forstå at i og med at ting er sponset tenker man at jeg bare babler i vei, men virkelig. Jeg hadde aldri latt noen tukle med ansiktet mitt med mindre jeg likte det. Den flotte damen som gjør dette på meg heter Nina, hun kommer til Oslo hver 14 dag for å gjøre vipper hos Brow Rehab. Jeg har også fått til sammen med Nina å gi dere et lite tilbud på vipper til 1500 kr i stede for (1850,-). Time kan bestilles HER.

.. B R O W S

Bilde dere ser over er etter to uker fra første behandling. Som sagt vil jeg si at jeg er ganske så ålreit på å sminke brynene mine, men uten sminke ser de virkelig ikke ut. Jeg har også prøvd å farge de både hjemme og andre steder tidligere, men det har aldri blitt som dette. Du vet den fantastiske lille «fadingen» som folk får foran brynet sitt? Vel, jeg vet ikke hvordan dama får det til men det er ganske kult at hun er så rå på bryn. Haha, jeg måtte si det til hun også. Fy fader så imponert jeg er. Hun er bare rå. Jeg har hatt signatur behandlingen som er bryns løft. Den inkluderer kort konsultasjon, voksing, farging og forming med pinsett. Dette koster normalt 650,- men de har FAST studentrabatt på 20% mandag til onsdag! Time bestiller du HER

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

· HAPPY OG KLAR FOR SOMMER  ·

Med vipper og bryn går jeg nesten ikke med sminke om dagen. Jeg som både har vært helt rabiat på både contour og highlight har dermed tredd av! Kan ikke si at for mye sminke fungerer i sommersolen heller, så det var kanskje på tide. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli fornøyd (sykt å si), men det er jeg. Skal bli så sinnsykt deilig å ligge i solen uten å føle meg som en rød delfin strandet på en øde øy uten verken øyene eller bryn. Kanskje dramatisk, men det er akkurat sånn jeg føler meg. Nye bikinier er også kommet i hus, så nå gleder jeg meg til å ligge å skinne i sola. Hehe.

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

// With lashes and brows I go almost with no makeup these days. I have been absolutely rabid on both contour and highlighting! Can not say too much makeup work in the summer sun either. I never imagined that I would be happy (crazy to say), but I am. Shall be so insanely delicious to lie in the sun without feeling like a red dolphin stranded on a deserted island without either eyes or eyebrows. Maybe dramatic, but that’s exactly how I feel //

DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

11 Responses to DENNE GANGEN ANGRER JEG IKKE

  1. Så fint det ble, både med vipper og bryn!
    Er det noe spesielt man må gjøre før man skal ta en slik brynsbehandlig? Har hatt lyst til det veldig lenge nå men aldri gjort det

    • de varer en god stund, jeg har vært der 2 ganger nå, men når du på en måte har fått rettet opp i alle «feil» så kan man jo starte å nappe selv:)

  2. Kjempe fine bryn!! Du har jo bodd i Stv, vet du om et bra sted der..? Hovedsakelig til fiksing av øyenbryn

  3. Skuffende at du fremstiller det å gå helt uten sminke sånn. Flere burde gå uten sminke mer, det er sjukt at for å tørre det skal man være avhengig av 2000 kr surret inn i vippene og bryna. Det ødelegger jo også vippene, og det ser ikke pent ut når man tar det av. Jeg har selvtilliten til å gå uten sminke og gjør det stort sett hver dag. Skulle ønske flere gjorde det, med tanke på det sminke gjør mot huden, vippene osv. Jeg kan skjønne at man farger bryna og sånt, men seriøst, vippeextensions? Jeg har i hvert fall ikke råd til det…

Leave a reply