ANNIJOR`S KLASSIKERE:

1. jeg elsker å diskutere
2. jeg er høysensitiv
3. jeg faller ofte ut av samtaler
4. jeg soner ut på mobilen
5. jeg er et ekstremt surrehue

DANIEL WELLINGTON – NEW CLASSIC

Sistnevnte er kanskje min spesialitet. Susete, surrete og vimsete. Jeg snubler, faller, trynet, biter meg i tunga, knekker tåa og glemmer passet. Jeg høysensitiv også, veldig. Jeg takler ikke smatting eller repeterende lyder. Jeg faller ut av samtaler nå flere snakker om gangen, og i folkemengder soner jeg ut. For mange lyder, for mange samtaler jeg vil høre. Jeg hører det blikket ser, eller som pappa sier “hodet og kroppen er på to forskjellige steder” det har de alltid vært. Men jeg er vant til meg selv, vant til at det er slik. Tror heller problemet er mennesker rundt meg som møter meg for første gang, da er det som regel også mennesker rundt – og jeg? Jeg faller ut. Aldri frekt ment, det er faktisk ganske slitsomt. For jeg prøver. Vi alle har noe klassisk ved oss, noe vennene våres kan si om akkurat deg eller meg. Noe som gjør deg til deg. Så lenge det ikke skader noen så tenker jeg at det er greit. Det er vanskelig å forme en person til å bli som deg, husk på det i forhold også. Det er fort gjort det vi gjør, og vi hadde ikke gjort det med en venninne, så hvorfor gjøre det med typen? Merkelige greier. Daniel Wellington har nå kommet med nye classics, og denne klokken i rosegull kommer med to stropper. Burgunder, og mørk blå. Disse stroppene er veganske, slitesterke og behagelige å ha på seg. Skift stroppene som du vil og la det følge enten outfiten eller humøret akkurat denne dagen, og så klart.. Jeg har rabattkode til dere!

KODEN "ANNIJOR15" gir 15% på alle klokker!

<3

5 Responses to DET KLASSISKE VED MEG

  1. Er også høysensitiv, og kjenner meg mye igjen i deg. Moren min er likedan. Det gjør oss mere tenkende, noe som nødvendigvis ikke er en dårlig ting, men man er litt mer sliten enn andre.

Leave a reply