IMG_9521IMG_9533IMG_9534IMG_9536

Vegan restaurant - Brasserie 2 art
Really good Pad thai, sandwich, vegan latte & fresh juices

· ER DET VIRKELIG MULIG? ·

Haha, meg og Paris er ikke annet enn et lite eventyr. Dere husker kanskje sist? Dette med en koffert noen lot være igjen midt på gaten, og det ble helt kaos. Vel, denne gangen tok jeg metroen ut for å ta litt bilder sammen med Cornelia og en av hennes venner i Paris. Jeg hadde med meg mulberry sekken min og gikk fornøyd rundt. Den skal jo være ganske sikker med både «lås» og remser, men oh hell no. Haha, i det jeg går igjennom en av maskinene for å gå ut (da kan man ikke gå inn igjen uten billett) hører jeg at noe foregår bak meg. I og med at det kun er en og en som kan gå igjennom maskinene skjønte jeg med engang at noe skjedde. Jeg snur meg raskt og ser en jente småløpe fra meg. Jeg reagerer super raskt og kaster meg igjennom maskinen igjen, tar tak i hun og sier «what the fuck did you take» Hun ser på meg som et spørsmålstegn og sier «jeg har ikke tatt noe, hva prater du om». Jeg kunne se hun var nervøs og jeg titter ned.. Hun hadde seriøst lommeboken min stappet ned i lommen sin. Jeg så noe rødt og skjønte det med engang. Jeg dro hånden min nedi lommen, dro opp lommeboken og sa «what tha fuck», så gikk jeg. Jeg var så skjelven at jeg har ikke ord, haha benene mine var som spagetti. Klarte ikke fatte og begripe at det der skjedde så raskt, og at jeg i det hele tatt klarte å reagere så raskt på refleks. Uff, det verste av at er jo at det er ganske trist. Hun trengte nok den lommeboken ganske mye mer enn meg. Jeg fikk egentlig bare vondt av hele situasjonen, samtidig som at sånne ting så klart ikke skal skje. Vel, innimellom virker det som om jeg har litt flaks i uflaks likevel. En lignende hendelse skjedde også i Kambodsja med mobilen min, der noen grep tak i den på en scooter ved siden av vår tuktuk i fart. Heldigvis satt jeg med begge hender og skrev, og klarte å holde den igjen. Herrejesus, velkommen til virkeligheten Anniken. Ellers har det vært en fantastisk fin dag i Paris! Gleder meg til å vise dere litt flere bilder i kveld.

. . .

7 Responses to DET SKJEDDE IGJEN!

  1. Hei, anniken! Fint innlegg. Jeg lurte berre på den boken som du bestilte fra ebay, der forfatter er anonym som du skrev ett innlegg om her på bloggen. Hva heter boken? Jeg prøvde å finne den, men fant den ikke. Ha en fin dag!

  2. Det kan være ganske ubehagelig med slike opplevelser! Superbra at du klarte å reagere så kaldt og kjapt, men skjønner godt at du var skjelven av adrenalinet etterpå. Godt at det ikke ble en verre situasjon!

Leave a reply