Akkurat nå sitter jeg å pakker, drar til spania på lørdag og filmingen av programmet er ferdig i morgen! 
Har dip dyed håret mitt, har hatt en hårmaskara liggende i evigheter så tenkte det var på tide å bruke den!, tror ikke det er noe jeg vil fortsette med, men er jo gøy til noen bilder en gang. Det går ut i vask, kan kjøpes på H&M.
(Har også på meg leppestiften jeg la ut et innlegg om i går!)

Eneste jeg skal ha med til Spania er selvfølgelig «Happy birtday» hatten, sånn tilfelle en randome spanjol har bursdag!

Var en del av dere som lurte på litt forskjellige ting i går, så tenkte jeg skulle svare på det!
Noen som lurte på hvor mye bikiniene fra Victoria secret kostet: Jeg kjøpte fjorårets sesong så det var jo en del billigere!, så kjøpte jeg også 2 topper og 1 underdel. Frakten til norge var på ca 155kroner og tollen var på ca 250. Så jeg betalte rundt 881 kroner sånn pluss, minus. 
Så var det noen som lurte på hvor den røde leppestiften jeg bruke i innlegget «guess?» var fra:  Den er fra Loreal og er i fargen 115!

Det siste spørsmålet var hvor mye tollen kom på når jeg bestilte jakken fra samme innlegg:  Den kom også på rundt 250 kroner, men der bestilte jeg også en shorts!Om det er noe annet dere lurer på må dere bare spørre! 

-A9

Dip dyed hair

10 Responses to Dip dyed hair

 1. Fin blogg!!

  Jeg lurer på om hårfargen din er naturlig eller om du farger det? veldig fint hår 🙂

 2. Kjære anniken. Håret ble drit kult 🙂 men den lekre ringen du har på den vil iallefall jeg vite noe om ! Innmari lekker !!!!

 3. Hei Anniken! 🙂

  Vi bak Kvinnemagasinet Femelle.no skulle veldig gjerne ha kommet i kontakt med deg. Kunne du sendt oss en mail til post@femelle.no når du har ledig tid? 🙂

  Mvh

  Reidun Beate Hagen

  Gründer og redaktør av Femelle.no

Leave a reply