Jeg vet.. litt uvant, litt vakkert. Jeg var innom en del pressebyrå for å se på de nye kolleksjonene for høsten, og der fant jeg den søteste lille ideen stående på en av hyllene. Moste ølbokser med blomster i. Synes tanken var fin, og en enkel, ujålete dekorasjon å ha hjemme. Så jeg tok med meg ideen og prøvde å lage den selv med det som var av tomme bokser i skapet. Synes resultatet ble veldig søtt, og veldig vårlig.

// I know .. a bit strange, and a bit beautiful. I went to lot of agencys yesterday to look at the new collections for fall AW19, and there I found the cutest idea standing on one of the shelves. Beer cans with flowers in it. I guess the thought was nice, and simple decoration to have in your home. So I made the idea and tried to make it myself with the empty cans i found in my apartment. The result is cute <3

Ha en super fin, litt overskyet lørdag fine!
// Have a nice saturday, wherever you are!

 

 

 

5 Responses to DIY: FLOWER VASES

Leave a reply