F L O W E R S

Åhh, endelig fikk jeg de tørkede blomstene jeg bestilte for alt for lenge siden. Posten har gått tregere enn vanlig pga av corona viruset, men endelig er de her! For et par måneder siden bestilte jeg et gjennomsiktig iphone cover og tørkede blomster fra etsy. Så i dag bestemte jeg meg for å få et litt mer vårlig deksel på mobilen min. Jeg er en person som hater forandringer, og har hatt det samme dekselet i hvertfall to år. Så vi får se om jeg klarer meg med dette enn så lenge! Det er veldig enkelt! Alt du trenger å gjøre er å fylle dekselet med blomster, du trenger ikke lim da mobilen holder det på plass, og voila! Nytt og friskt deksel for våren som du har fikset helt selv!

Ahh, finally I got the dried flowers I ordered a long time ago. The shipment has been slower than usual due to the corona virus, but finally they are here! A couple of months ago I ordered a transparent iphone cover and dried flowers from etsy. So today I decided to get a new cover on my phone. I am a person who hates change and I have used the same cover for at least two years. So we’ll see if I can handle this haha! It’s very easy! All you have to do is fill the cover with flowers, you don’t need glue as your phone holds it in place, and voila! New and fresh spring cover that you made by yourself

Flowers: HERE / The one I used: HERE (03, 05 and 07) / Iphone cover: HERE

6 Responses to DIY – IPHONE COVER WITH FLOWERS

  1. Sååå fint! Har du mulighet til å linke de eksakte blomstene? <3 finner bare gule, ikke de i naturfarger som du har her..

  2. Disse detaljene var jo bare helt nydelige, skikkelig inspirerende vri! Kanskje man kan prøve å tørke blomstene selv ? Vurderer å teste det ut:)
    Ha en fin uke videre<3

Leave a reply