Som mange av dere vet har jeg fått dilla på Pepsi Max  Når man først har fått smaken, blir cola bare rart på tungen! Akkurat som om noe mangler.. Som dere kanskje fikk med dere, kjørte Pepsi Max en enorm Taste Challenge i sommer, hvor de reiste rundt og holdt stands på ulike events og steder i landet. Pepsi Max utfordret verdens mest solgte sukkerholdige Cola på smak og avholdt en blindtest for å la folk finne ut hvilken de selv syntes smakte best.

Nå har over 100.000 nordmenn talt og resultatene er klare! Siste opptelling viser at Pepsi Max vant med 53% av stemmene! For å feire, ønsker de at alle som elsker Pepsi Max sender inn en «seiers-selfie» med taggen #pepsimaxFTW. Da er DU med i trekningen av flere stilige premier, der hovedpremien er et SMEG kjøleskap, stappfullt av Pepsi Max! Over ser dere en av mine seiersbidrag til konkurransen! Så det er bare å fyre løs med bilder på Instagram! 

Lykke til!   

For dere som vil høre at jeg ble rundlurt på NRJ kan dere høre klippet HER (stem gjerne!)Do you love a challenge?

-A9

10 Responses to Do you love a challenge?

  1. Hei Anniken! Har sendt deg mail ang. jakka, men er usikker på om du får de i innboks eller om de går rett i «uønsket»-mappa, siden du ikke har svart på de enda. Håper å høre fra deg:-)

Leave a reply