reklame – inneholder eget klesmerke

DREAMY OUTFIT FROM MY OWN BRAND

Hei fine. Jeg synes dagene flyr forbi meg, og stresset for julen blir bare mer og mer intens. Jeg synes det å kjøpe gaver er like vanskelig hvert år, men prøver å være 100% ferdig før Desember inntreffer. Hvordan jeg får til det? Vel.. Jeg sitter å klikker ting hjem. Passer på at jeg alltid stikker innom noen butikker når jeg er ute av døren, planlegger og tenker ut hva som kunne passet hvem. Det er en liten jobb i seg selv, men jeg elsker å kunne gi julegaver. Spesielt til mamma og pappa, å kunne gi de noe tilbake er noe av det morsomste og fineste. Ah, ellers teller jeg ned dager til ferie (jeg skal dog ingen steder). Hatt et møte med klesmerket i dag, drukket for mye kakao så jeg har vondt i magen, og nå er det Latter som står for sin tur. De som kjenner meg vet at jeg e-e-elsker Latter på aker brygge. Uansett humor, jeg ler. Synes som regel det meste er ganske artig, og nå er det jo julespesial! Haha, orker ikke. Høres ut som om jeg er 5 ganger eldre enn det jeg egentlig er. Skulle også fått til en podepisode i dag, men det gikk ikke pga av alle mine møter og Cornelia som har vært på reise. Såå vi tar det igjen, lover!

...

TODAY I´M WEARING:

T-shirt: HERE / Trousers: HERE / Jacket: Zara (vintage) / Sneakers: Chanel / Purse: ASOS

4 Responses to DREAM OUTFIT – MY BRAND

Leave a reply