Om jeg er i full gang med Halloween? Ja det er jeg. Veldig! Hehe, jeg elsker Halloween. Så til helgen skal jeg ha Halloween fest hjemme med en del barndoms venninner og har snart alle planene klare. Så, jeg tenkte å vise dere velkomstdrinken jeg har gjort i stand. Enkelt og veldig gøy. Sprøyter kan man kjøpe på apoteket om man har dårlig tid, jeg kjøpte mine HER. Så fyller man de med noe som heter grenadine som er en slags sirup og glasset fyller du med bobler! Enkelt, og veldig gøy!

// If I’m excited for Halloween? Yes, I am. Very! Hehe, I love Halloween. So this weekend I will have a Halloween party at home with a number of childhood friends and I soon have all the plans ready. So, I thought I’d show you the welcome drink I made. Simple and very fun. Syringes can be bought at the pharmacy if you are short on time. Then you fill them with something called grenadine, which is a kind of syrup, and you fill the glass with bubbles! Simple, and a lot of funIkon bekreftet av brukerfellesskapet

Leave a reply