EN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETEREN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETER

Okei Anniken, pust. Jeg skjelver litt av å skrive dette innlegget her, jeg gjør faktisk det. Haha, egentlig er dette jeg skal fortelle dere super kleint for meg. For jeg har hatt mye rart for meg opp igjennom tidene. Det er så mye historie bak disse øyene at dere hadde ikke orket å høre på meg engang. Kanskje det også er derfor det er det jeg får komplimenter for. Øyene mine, sjela mi. Gudene vet hva man skal kalle det, ah kom til poenget Anniken. Jeg snakker bort temaet, jeg vil vel egentlig ikke si det. For jeg har to forskjellige ører folkens. Der sa jeg det. Å det er viktig for meg at jeg i dag sier det. Jeg vil at dere skal vite det av en grunn. Jeg er ikke perfekt. Jeg har mine skavanker jeg også som alle andre. Jeg har rett og slett et øre fra mamma, og et fra pappa. Er ikke det egentlig bare helt fantastisk? Er ikke egentlig det en helt FANTASTISK gave å få? Vel, jeg har ikke alltid tenkt på det slik. Jeg har virkelig ikke alltid tenkt på det slik.

EN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETER

Det var en kamp på barneskolen. Det var virkelig min lille kamp. Jeg gikk med pannebånd i flere år. Jeg gråt i det læreren tvingte det av meg i gymmen da vi skulle svømme. Jeg dusjet likvel alltid med det etterpå. Jeg nektet å ta det av. Jeg gikk med så stramme pannebånd at jeg konstant hadde hodepine i flere år. Jeg var livredd for at noen skulle se ørene mine. Så mamma og pappa angret seg alltid på at de fortalte meg det. De fortalte meg at jeg hadde et mamma øre og et pappa øre. Det var egentlig sånn det startet. Nå kan jeg tenke at det var en fille ting. Herregud, samme F om jeg har to forskjellige ører? Haha, gud jeg kan le godt av det nå, virkelig. Men tro meg, da jeg var en liten shit kid var det tøft. Det var drit tøft. Det var så tøft at jeg nesten nå kan rødme av tanken. For nå synes jeg det er like normalt som at det vokser små sorte hår på kjønnhets flekken min over leppen min. Haha, lol. Kanskje enda verre.

EN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETER

Kjole: Nastygal       /       Sko: Cick

EN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETER

EMBRACE YOUR WEIRDNESS

Haha, jenta har blitt voksen si! Jeg har begynt å bli voksen. Jeg lærte fort i tidlig alder at ting med utseende mitt bare var små bagateller. For ja, det vokser hår på føflekken min. Ja, jeg har to forskjellige ører. Ja, jeg har forferdelig stygge føtter. Ja, jeg har litt skjeve undertenner. Ja, jeg hadde engang to veldig forskjellige pupper. Haha, ja, jeg er ikke perfekt! Å det er dessverre ikke du som sitter hjemme heller. Ingen av oss er det. For meg som blogger er det viktig for meg å få frem. Jeg synes det er viktig at dere ser de stygge bildene av meg. Og jeg synes det er viktig at dere vet at jeg har forskjellige ører. Jeg er bare ikke den type jente som tar botox, silikon, restylane og oprasjoner for å fikse på ting. Jeg kommer heller aldri til å bli den jenta. Nei.. Jeg er den jenta som går med kvisene mine selvom de er store og gule. Jeg er den jenta som driter i en dårlig hårdag eller ansiktsdag. Jeg driter i at jeg har litt små pupper og jeg driter i at jeg ikke er perfekt. Det gjør meg ingen verdens ting! Det burde heller ikke gjøre det. Du er som du er, så embrace  det hele. Hva er det ikke litt sminke kan fikse da dere? Haha, la oss være som vi er! Jeg begynner å virkelig elske meg selv. Høres helt idiotisk ut, men det er det vi burde. For det foreldrene våres forteller oss er som regel sant. Jeg skulle ønske jeg nå hadde insett visse ting når jeg var yngre, for fyfader så mye tid jeg brukte foran speilet gråtende. Jeg gråt så mye fordi jeg syntes jeg selv var stygg. Jeg gråt så mye fordi ikke øyenvippene mine var like. Jeg gråt fordi jeg hadde flatt hår og jeg gråt pga av ørene mine. Why? Hvorfor? Fordi jeg var ung og dum. Det er noe jeg ikke lenger er. Nei, jeg er ung og vis dame. Det er det jeg er.

-A9

33 Responses to EN AV MINE STØRSTE HEMMELIGHETER

 1. Dette rørte meg virkelig, som alle andre innlegg du skriver. Jeg kommenterer ikke ofte, men du må vite at hver innlegg sitter jeg med tårer i øyene. Du er virkelig fantastisk. Og igjen tusen takk takk takk <3
  Håper du får en super dag, klem!

 2. Jeg har også en føflekk i ansiktet som det vokser svart hår på!
  Og den ene puppen min er litt større enn den andre, men damen bak disken på Change sa det var helt normalt!
  Tusen takk for fint innlegg, vi henger oss opp i små bagateller men sannheten er at vi ofte bare ser våre egne og ikke hverandres feil fordi vi alle prøver å skjule de samme «feilene» <3 klem

 3. Hahah kjenner meg skikkelig igjen, har selv et stort og et lite øre og da jeg var mindre var dette et sykt stort problem! Men ikke nå lengre, nå er det et av mine beste partytriks??

 4. Dette la jeg ikke merke til før du sa det. Er vel slik med alle skavanker man ser selv, ser ingen andre før man påpeker det! Du er vakker!!

 5. Anniken, jeg har ikke ord for hvor mye jeg ser opp til deg. Jeg sitter nettopp operert hjemme fordi jeg hadde noe i ørene mine som ikke fungerte. De siste dagene har jeg levd i et smerte helvete og det gjør jeg fortsatt. Men på en eller annen måte hjelper DU meg gjennom det, alt du skriver og legger frem på bloggen! Du aner ikke hvor mye inspirasjn jeg har fra deg, stå på Anniken. Og ørene? Det gjør ikke en dritt at ørene dine ikke er 100% som de skal være, fordi du er ett av de vakreste kvinnemennskene jeg vet om. Stå på Anniken!!

 6. Jeg elsker at du skriver det her. Har alltid syns du har vært den peneste av toppbloggerne, ikke bare pga. utseende, men også fordi du er så ekte. Aldri fiks noe på utseende ditt! <3

 7. Haha, egentlig veldig gøy å lese fordi jeg har akkurat samme ører som deg! Jeg har et som står rett ut som jeg har fått fra pappa, og et som ligger perfekt innover – som jeg selv vil si, som kommer fra mamma. Har alltid hatt en ting for de selv, mislikt pappaøret, og jeg fant ut av forskjellen selv, for det er jo selvfølgelig ingen andre enn meg selv som legger merke til de.
  Ellers veldig bra skrevet, bloggen din er den eneste jeg leser.

 8. Fyfaen Anniken! Innleggene dine blir bare bedre og bedre. Elsker å se hvor mye du har utviklet deg de siste årene. En like ærlig og inspirerende blogger skal du lete lenge etter<3

 9. Du er rett og slett nydelig! Bloggen din er så og si den eneste jeg leser. Grunnen er rett og slett at du skriver bra, og du virker som et fantastisk menneske! Og da mener jeg personligheten din, digger deg.

 10. Du er nydelig. Jeg har lenge slitt med å godta utseendet mitt. Har hatt mange problemer med tennene og må ta kjeveoperasjon snart. Så takk for at du delte dette 🙂 Ingen er perfekte og jeg tror mange setter pris på at du er så ekte på bloggen.

 11. Ørene mine er også forskjellige, og jeg hater det. Har operert fordi jeg hadde utstående ører. Før gikk jeg alltid med hårbånd/pannebånd/luer for å skjule det. Er mer komfortabel nå, men går aldri offentlig med hestehale så begge ørene viser. Du derimot, er så fin! Det kler deg så utrolig godt!

 12. Helt nydelig!! Det er det du er! Og jeg har
  lært at en hver annerledes ting med seg selv gjør deg unik❤️ Du stråler !

 13. Jeg synes dette med at ingen er perfekte er så merkelig,er ikke vi alle perfekte? Alle har forskjellige syn på hva perfekt er. For noen er det kanskje noe det du, jeg mener er en «svakhet» For hvordan kan vi ha en definisjon på noe som ikke finnes, er ikke det bare bortkastet?

 14. Du er nydelig uansett!

  Jeg bare lurer på, liker du California eller New York best, på tross av at de er så forskjellige?

 15. jeg elsker dette innlegget. og alle andre, hele bloggen. du setter ord på tanker som jeg mange ganger faktisk kjenner meg «ordrett» igjen i. av og til er det nesten skummelt. du skaper en stemning, følelser og av og til frysninger med fortellermåten din. fortsett å være deg. du gir inspirasjon og motivasjon. vit det.

 16. Uansett hva du skriver og hva du skriver om, så er det bare så utrolig fint. Har aldri lagt merke til det med ørene. Og nå som jeg skrev det, forandrer ikke det noe. Du er like fin uansett! Det er rart det der.. At man kan ha et vanvittig kompleks for noe som gjerne ikke andre legger merke til. Av og til er man sin egen verste fiende.

  Og forresten, kunne du lagt ut sangene du brukte i spørsmålsrunde-videoen din? Det var såå mange fine der, og har lurt på det siden du la den ut, hehe 🙂

 17. Må bare legge til noe.

  «You are your own worst enemy. I am my own guardian angel»

  Husk det. Vær din egen bestevenn!!

 18. Haha, så herlig! Jeg har nemlig også vært så heldig å få et øre av mamma og et øre av pappa. Jeg har tidligere vært veldig usikker på det, men nå gidder jeg ikke bry meg. Bra for deg at du er på god vei mot å elske deg selv, det er viktig <3

 19. Dette gjorde dagen min, virkelig. Jeg husker jeg gikk i tiende klasse. Jeg har sånn merkelig greie for å plutselig bli virkelig facinert og interessert i ulike kroppsdeler av en rar grunn. En dag skulle det bli ørene, og jeg la da merke til at jeg hadde to ulike ører! Jeg synes først det var så utrolig flaut, siden jeg allerede hadde to ulike sider i ansiktet (ene tykkere enn den andre i kinnene for jeg hadde en tendens å bite på innsiden da jeg gikk på småskolen med angst) og nå dette med ørene! Ikke nok med det så har jeg en stor nase, som jeg har begynt å like tross at jeg virkelig ser ut som Rudolf når det blir alt for kaldt ute, haha!

 20. Du er nydelig med dine feil! Alle er nydelige med sine feil! Derfor er det så rart at vi kaller det «feil». Det er ikke noe som er feil i det hele tatt. Jeg har også to forskjellige ører; et pappaøre og et som er blanding av mamma og pappa. Har også to forskjellige tomler (en fra hver) når jeg først er i gang med å ramse opp ulikheter haha 🙂 Jeg synes det er så fantastisk bra at du sier hvor glad du er i ørene dine, vi må lære oss å like «feilene» våre, for det er jo ikke noe feil med oss i det hele tatt 🙂
  Tusen takk for enda et fantastisk blogginnlegg!! Digger deg og digger bloggen <3 Du er så fantastisk som bare det!!

 21. Tusen takk, for at du er den du er Anniken. Du skriver så bra og vakkert og fint – og så ekte, at alle kan kjenne seg igjen i det du skriver. Det er en så bra egenskap du har, du når ut til alle! Anniken, du er et bra menneske herregud

  Kos deg masse i New York!

 22. For det første vil jeg si at du er superpen og jeg elsker stilen, utseende, tankene og bloggen din! Du er fantastisk smart og jeg er veldig interessert i tankene dine! Jeg elsker innleggene du skriver om alvorlige ting og jeg liker at du ikke bare er en typisk rosablogger eller fashionblogger, men at du er litt av alt på en måte.

  Jeg følger deg på alle sosiale medier og har fulgt bloggen din i mange år, eller helt siden jeg så deg på teenage boss hahah. Selvom jeg har fulgt med på deg i mange år (herregud, høres jævlig creepy ut) har jeg aldri lagt igjen en kommentar, for jeg har vel egentlig aldri turt?
  Poenget er at jeg har dårlig selvtillit fordi at jeg har asymetriske pupper, det har jeg hatt lenge og har dratt til legen og sjekka det osv, men får ikke gjort noe med det. På grunn av det liker jeg ikke så godt å gå i bikini og trange topper og det har som sagt gitt meg dårlig selvtillit. Men når jeg leste at du også hadde det før hjalp det litt egentlig, for jeg ser litt opp til deg og hvis jeg skulle ha hatt et idol ville det ha vært deg! Jeg synes at du er perfekt og det hjalp rett og slett å lese at idolet mitt hadde det samme problemet som meg. (Jeg liker forresten heller ikke ørene mine fordi de er gigantiske og jeg prøver å skjule de mest mulig)

  Men jeg lurer på en ting og det er, når ble puppene dine symetriske igjen? (hahaha kleint spørsmål)

  • Åhh. Så koselig å høre!! Da skjønner jeg at du føler du kjenner meg haha! Hmm.. Det tok et par år for å si det mildt. De ble vel bra igjen når jeg var rundt 17 I guess. Det kommer seg, det lover jeg! Mine var veeeldig forskjellig haha

 23. <3<3 du er så fin, og det med ørene – helt enig, en utrolig fin gave å ha både din mor og far som en del av deg. vær stolt over det! <3

 24. herregud du er virkelig en som man kan se opp til, hiv de andre toppbloggerne i søpla med de brukte sprøytene og knivene, og klon litt flere av deg pls
  og ps ingen er perfekt nei, men når du skrev dette innlegget, ble du ganske så perfekt

  ooog pss2, anniken dette har du sikkert hørt utallige mange ganger, men du er virkelig unik, en av din egen rase, og eg skulle s¨gjerne blitt kjent med deg, for den inspirasjonen og rastløsheten du har i sjelen din, den ville jeg likt å blitt smittet av

Leave a reply