EN DAG I VAKRE PARISEN DAG I VAKRE PARISEN DAG I VAKRE PARIS

Jakke: Ravn / Bukse: Gina Tricot / Veske: Mulberry / Solbriller: Dior

EN DAG I VAKRE PARISEN DAG I VAKRE PARIS

· HVA SKJEDDE MED HÅRET DITT? ·

Jeg sovna. Det er hva som skjedde. Haha, jeg sovnet i frisør stolen, ba de stusse meg og vips ala vips! Ble litt kortere enn jeg mente, men pytt pytt. Det er kult å prøve noe nytt. Ah, vakre Paris. Jeg sa det til jentene mens vi satt på en café, at her kunne jeg blitt en stund. Sittet akkurat der jeg satt i 4 døgn, med rødvinsglasset presis 10.00 og lest en god bok. Tittet på de franske guttene, og pustet. Paris er faktisk mye mer meg enn jeg husket. Menneskene her er så, meg? Haha. De er kanskje sære og ustabile, men er ikke jeg også det? Jeg elsker det. Jeg elsker særheten, egenheten og den ustabile atmosfæren fra latter til gråt. Hvordan de holder på språket sitt og ikke gir fra seg stoltheten til å lære seg engelsk. Fantastisk, jeg digger det. Bestemte, utadvendte og fulle. Akkurat sånn jeg liker mennesker, om jeg liker de i det hele tatt.

.   .   .

// Ah, beautiful Paris. I told the girls while we sat on a café, that I could stay here. With a red wine glass exact 10pm and read a good book. Look at the French boys, and breathed. Paris is more me than I remembered. The people here are so, me? Haha. They are might quirky and unstable, but so am I? I love it. I love especially, their accuracy and the unstable atmosphere from laughter to tears. How they keep on their language and does not give up the pride of learning English. Fantastic, I crave it. Specific, outgoing and drunk. Just how I like people, if I like people at all //

EN DAG I VAKRE PARIS

22 Responses to EN DAG I VAKRE PARIS

  1. Hei! Jeg lurer på om du kan skrive er innlegg om hva du handler på eBay og kanskje noen tips til hvordan man er oppmerksom når man kjøper noe der, jeg er veldig redd for å få levert fake sminke eller lignende

  2. Elsker hvordan håret ble! ikke minst toppen med «-remember -no» fra i går!! gikk inn på nette og bestilte den med en gang 🙂

    Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om bøker du anbefaler! Trenger noen bøker å lese i sommer :))

  3. Så fint å se at du koser deg i Paris. Jeg har nettopp kommet hjem fra Frankrike etter et lengre opphold, for å være ærlig var ikke Paris helt byen for meg, men smaken er som baken. Kos deg videre!

  4. Hei 🙂 Lurte på hvilken rød leppestift brukte du igår? Fargen var veldig fin.

    Du kledde forresten håret kjempegodt 🙂

  5. Så utrolig fin du ble på håret! Så må jeg bare spørre hvilken modell buksen er i? Liker de stramme på ankelen, eneste jeg har funnet er Dr.Denim.. Ugh

  6. Så fin på håret! Jeg lurte på hvor du har kjøpt dior solbrillene? På nettet eller i butikk, hvilke? 🙂

Leave a reply