Jeg har aldri blogget før, men har vært noe jeg har hatt lyst i EVIGHETER. Det har vært nyttårsforsette mitt i 3år og følte nå at det var på tide og virkelig starte å slutte med tomme ord. Jeg har lyst til å oppnå noe med det her og skal skrive om mitt liv som er veeeeldig spennende haha. Jeg får prøve meg litt ut og se hvordan dette går, med hjelp av mine superkule venner skal jeg nok klare det! Jeg skal prøve å komme med tips, triks, outfits, anbefalninger og mer, gleder meg til familien begynner å lese hoho! 

 Jeg er forresten er veldig flink baker (den ferdig posen er altså ikke min..)

Min hund hilser også til alle nye lesere

Kaninen min hilser også med ett stort smil som dere ser.

Min supersøte vennine hilser også helt sikkert

dette skjer altså hver gang..

Vi prekas! 

-A9

6 Responses to En helt ny start

  1. Haha va söt kanin du har <3

    Jag är från Sverige så jag tror jag kommer förstå det du skriver ändå… (jag ska följa dig :D)

    Lycka till med bloggningen!

Leave a reply