EN VARM HILSEN FRA EN BILTUR

Som dere kanskje forstår går jeg sjeldent bort fra lesebrettet mitt Letto. Det har blitt min faste kompanjong på reiser, lange og korte. Det er også helt utrolig hvor lite batteri dette brettet bruker! Det er stilrent, lett tilgjengelig og veldig lurt også hjemme! Lyset kan du stille inn slik du vil, og vel.. Dere vet jeg elsker dette brettet veldig veldig mye. Jeg elsker at jeg kan koble brettet mitt med Wifi og få tilgang til mange forskjellige bøker. Sitte å bruke tiden min til å scrolle meg igjennom å finne ut hva som passer meg best. Nå har Adlibris et nytt tilbud, og jeg har fått lov å gi dere 10% rabatt på nesten alle e-bøker frem til 18. Desember! En perfekt tid til å gi noen du er glad i noe fint og hyggelig til jul! De fleste i min familie er frelst, og det passer like mye til små som til store.

KODEN: ANNIJOR gir det hele 10% på nesten alle e-bøker!
rabatten gjelder ikke norske e-bøker fra 2018

Psst, brettet finnes i flere farger!

3 Responses to EN JULEGAVE TIL ALLE

Leave a reply