english: a cold sunday

Er det bare jeg som er helt sinnsykt trøtt i dag? Jeg var ikke på byen i går. Faktisk ble jeg bare hjemme, og surret rundt meg selv. Strikket litt, så en del filmer, og lagde mat. Men når jeg våknet i dag var jeg som en liten istapp, og i det jeg så ut av vinduet var det helt hvitt. Nesten så jeg skulle ønske jeg var våken, slik at jeg kunne sett all snøen ramle ned også. Hm, jeg vet ikke. Føler jeg popper D vitamin som om det skulle vært flour tabletter, men det må være mørket. Det er så innmari mørkt, og da trenger vi sårt snøen for å få det noe lysere. Vel, det er akkurat to uker til jeg tar meg ferie, og jeg må si jeg gleder meg litt. Har faktisk bestilt meg en to ukers reise til LA! Og ps, jeg er ikke så fan av saft da jeg elsker juice..
All juice haha. Men denne er utrolig god, og den smaker helt seriøst jul!

// Is it just me who is tired today? I wasn’t attending any party yesterday. In fact, I just stayed home, and walked around myself. Knitted a bit, watched some movies, and cooked. But when I woke up today, I was like ice, and when I looked out the window it was completely white. I wish I was awake so I could see all the snow falling down as well. Hm, I don’t know. I feel like popping vitamin D as if it were flour tablets, but it must be the dark. It is so dark in the morning, and then we need the snow to make it a little lighter. Well, it’s just two weeks before I go on vacation, and I have to say I’m looking forward to it. Have actually booked me a two week trip to LA!

Tenkte også å lage et innlegg til dere denne uken med mine favoritt julefilmer!
// also wanted to make a blogpost about my favorite christmas movies!

One Response to EN KALD SØNDAG

Leave a reply