reklame – english: my hairdresser

Okei, nå trengte håret mitt definitivt en liten oppfriskning. Jeg går fortsatt på Gevir, grunerløkka og frisøren min er Irina.. Ah, jeg sier til henne hver gang at jeg nesten ikke vil si navnet hennes til andre fordi da blir hun bare mer opptatt enn hun allerede er! Hun er ung, vakker og helt sinnsykt talentfull. Det er som regel også hun som fikser meg til alle mulige eventer, eller.. Det er henne, og kun henne. Hvis ikke så ser dere det, da har jeg rett og slett gjort det selv.. som betyr ingenting. Denne gangen bestemte vi oss for å gå en del blondere enn jeg har gjort de siste gangene, og ble veldig fornøyd! Dere må gjerne følge hun på Instagram <3 @hairbymilairaa

// Okay, my hair definitely needed something. I still go to Gevir in Oslo, and my hairdresser is Irina .. Ah, I tell her every time I almost don’t want to say her name to others because then she just gets more busy than she already is! She is young, beautiful and totally insanely talented. It’s usually also she who fixes me on all sorts of events, or .. It’s her, and only her. If you don’t see it, then I just did it myself … which means nothing. This time we decided to go blonder than I have had it before, and was very happy! Feel free to follow her on Instagram <3 @hairbymilairaa

Veeldig vanskelig å ta et ordentlig før og etter bilde når lyset endrer seg sånn i løpet av et par timer, men under ser dere hvordan fargen faktisk ble i vanlig dagslys! Har faktisk gått hos Irina i snart… vel.. helt siden jeg flyttet til Oslo tror jeg. Takk guuud for at jeg fant henne.

// Very difficult to take a proper before and after picture when the light changes like that in a couple of hours, but below you see how the color actually became in normal daylight!

og tenk at jeg er i Roma!!
// and omg, Im in Rome!!

One Response to EN TUR HOS FRISØREN

Leave a reply