english: a visit to the doctor

Jeg vet ikke hva som skjer med meg om dagen, men jeg gjør ikke annet enn å sove. PMS uken min har vært helt jævelig, og jeg trodde at alt kom til å løsne seg når mensen endelig kom, men der tok jeg ganske feil. Jeg føler meg helt lammet, og er rett og slett helt skutt. Som om hele energi lageret mitt er blåst ut av meg. Jeg tar D vitaminer, innimellom b12 og omega3. Jeg tar C vitamin og jeg generelt prøver å spise variert, så ingenting gir mening. I dag valgte jeg å booke en time hos Dr dropin i det jeg satt i et møte og tenkte «nå kunne jeg sovnet stående», og gud, jeg skal føle meg ganske sikker på at jeg er dårlig før jeg nærmer meg noe som helst som har med sprøyter å gjøre. Litt klamme hender, bena løftet høyt opp og et par stikk senere var tre glass fulle og jeg klumset meg tilbake i bilen. Nå er jeg hjemme igjen og ligger som et slakt tilbake på sofaen. Jeg håper virkelig jeg er tom for et eller annet, ellers vet jeg ikke hva som er galt med meg akkurat nå. Noen andre som er dødens slappe om dagen og har noe tips??

// I don´t know whats wrong with me these days, but I do nothing but sleep. My PMS week has been absolutely awful, and I thought everything was going to get better when I got my period, but there I was wrong. I feel completely paralyzed. I take D vitamins, sometimes b12 and omega3. I take vitamin C and I normally use to eat different kinds of food, so I seriously can´t understand why I feel this way. I chose to book an appointment at Dr dropin when I felt that I could seriously fell asleep while I was at this meeting today. Now I’m back home and lying on the couch like a dead person. I really hope that I just need a vitamin shot, otherwise I don’t know what’s wrong with me right now. Anyone else who is totally dead, and has some tips ??

18 Responses to EN TUR TIL LEGEN

 1. Sliter med akkurat det samme som deg og må si at jeg selv er bekymret. Enda jeg sover, våkner jeg opp like sliten som da jeg la meg. Må til og med legge meg nedpå ettet minimal aktivitet.
  Håper det ordner seg, og hold oss oppdatert på hva det kan være.

  God bedring!

 2. Jeg føler så med deg. Er så trøtt om dagen og venter også på mens, vandrer rundt med disse irriterende hormonene og smertene.
  Varmeflaske eller en kald dusj hjelper for min del, ellers åpen for tips!

 3. Regner med at du kanskje har blitt testet for det før – men ville sjekket stoffskiftet ditt 🙂

 4. Ofte blir man slappere av å få i seg for mye av kosttilskudd, så ville sjekket om du faktisk har mangel på vitaminene du tar eller ikke!

 5. Sliter med det samme selv. Sliter med urolige nettet – drømmer crazy mye og rart. Husker du sliter med søvparalyse fra tid til annen og kanskje det har noe med saken å gjøre? I tillegg er jernmangel en vanlig årsak til slapphet, sjekket du det?

 6. Har det helt likt, hatt det sånn en stund nå. Tok blodprøver, og alt var tipp topp.. Så nå vurderer jeg sterkt å dra til legen for å ta stikkprøve i fingeren og sjekke om det kan være kyssesyke. Er så kjedelig å være så low på energi hele f tiden, uten å kunne sette fingeren på hva det er.. Håper du får et hjelpende svar da, og god bedring hva enn det er✨

 7. Høres ut som det kan være lavt stoffskifte. 🙂 har det selv, og føler at pms perioden min ble værre etter at jeg begynte å slite med det. God bedring <3

 8. I feel completely the same, I’m pushing myself to live a normal life and not just sleep because I’m feeling so guilty when I just sleep lay but honestly this is what I want to do all the time. And more I sleep, more sleep I need…. crazy

Leave a reply