image5 (4)image2 (5)

· LOVE AT FIRST SIGHT ·

Okey, jeg har ønsket meg disse skoene nå i evigheter. Så jeg har en liten regle med meg selv.. Har du ønsket deg det i over et år? Kjøp det. Så dette var en litt sen julegave til meg selv, å jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte når jeg dro kortet. Haha, uff jeg hater det. Hele jentegjengen sto bak å spurte meg hvorfor jeg i alle dager gjorde sånt når jeg vegrer meg med å kjøpe de. Altså, ingen synes det er GØY å bruke så mye penger på sko.. Man går frem og tilbake i hodet sitt om det er verdt det. Tingen er bare den at etter jeg fikk Louie Vuitton skoene mine var jeg redd for at disse kom til å brukes i få anledninger. Tingen er at jeg har brukt de så mye at de er på reparasjon! Verdens beste sko å gå i! De er nok noe mer høst/vår/vinter sko, så nå har jeg skaffet meg et par tunge sandaler for å si det mildt. De er helt JÆVELIGE å gå med, men de må bare gås ut. Akkurat som de forrige skoene. Har gnagsår herifra til månen!

// Okey, I have wanted these shoesforever. So I have a small deal with myself .. Have you wished for something for more than a year? Buy it. So this was a little late Christmas present to myself, I did not know whether to laugh or cry when I used my card. Haha, oh I hate it. The whole girl gang stood behind asked me why on earth I did that when I refuse to buy them. Well, nobody think it is FUN to spend so much money on shoes .. You goes back and forth in your head if it’s worth it. The thing is only that after I got my Louie Vuitton shoes I was afraid that these came to be used in few occasions. The thing is that I have used them so much that they are on repairs! The world’s best shoes to walk in! They are probably some more fall / spring / winter shoes, so now I’ve got myself a pair of heavy sandals to put it mildly. They are totally horrible to walk on, but they just have to be used. Just as the previous shoes… //

PicMonkey Collage

Balenciaga cut out ankle boots!

image1 (8)

11 Responses to ENDELIG ER DE MINE!

  1. Sykt kule! Tips: hvis de er litt trange eller stive i skinnet kan du kjøpe noe som heter “leather streatch” på Bianco, som du sprayer på innsiden av skoen, så former de seg etter foten din mye raskere 😀

  2. Hei Anniken! Skal til New York om ikke lenge og har bursdag mens jeg er der, husker at du nevnte noe om at du dro med promotører når du var ute? Er det lette å komme i kontakt med promotører, og er det noe man bør gjøre på forhånd eller når man er der? Blir 20 og har lyst til å feire det skikkelig, selv om jeg er under 21!

    Blir kjempe glad for svar!

    • Du finner mange på instagram, bare send de en DM og hils fra meg! Dra ut med @amine.chater!

  3. Hvilke filter bruker du på vsco? Synes å huske at du skrev det i et innlegg en gang, men finner ikke tilbake til det…

  4. HEI, skoene var skikkelig fine. Sjekket nettsiden for å se hvor mye de kostet. De kostet søren meg 7424 kr. Når man strekker seg så langt for noen sko, lurer jeg på hvor mye du tjener på blogge. Vurderer å bli blogger sånn at jeg kan ha økonomi til sånne sko…

    • Hoi hoi, jeg betalte 13.000 for de faktisk haha så gudene vet hvor du fant de så billig 😛

Leave a reply