Åhh, jeg gleder meg sånn til juuuuul! I min familie er det slik at vi ikke får lov å spise klementiner, pepperkaker eller se på julefilmer før 1. Desember og det er verdt all ventingen i hele verden. Julen starter ikke før Desember, så slik er bare tradisjonen hos oss. MEN jeg kunne ikke dy meg når jeg så denne nye juicen på Rema 1000. Som dere sikkert har fått med dere hundre ganger, så er jeg en juice drikker. Jeg elsker juice! Velger det 10/10 ganger over brus. Så, når det er en ny flaske på markedet spurter jeg omtrent til butikken (det var en skikkelig løgn, for det gjør jeg ikke).

Så, dette er en eplejuice med kanel og nellik! Den er uuutrolig god (kan bli litt kvalmende i lengden) og kan serveres både varm og kald. Jeg foretrekker den faktisk kald! Selvom den også er god varm, da blir den egentlig kun mer syrlig. For å lage eplechips kan dere forresten finne oppskriften min: HER

One Response to EPLEJUICE MED KANEL

Leave a reply