Pakke eos:HER                   Starter kit fra Bare Minerals :HER            Hårspray + tørrshampoo:HER (40%!!)
Tenkte å stikke innom for å tipse dere om at det er 20% på alt i hele butikken til Blivakker.no idag! Jeg sikler allerede på favorittene mine over, spesielt tørrshampooen og hårsprayen! Dette er jo DØDSBILLIG!! Aner ikke hvor mye penger jeg bruker på sminke i løpet av ett år, så når det først er litt prosenter er jeg ikke sen med å bestille noe. Har faktisk tenkt til å se litt videre nå og trykke meg meg noen godbiter hjem! Alltid deilig med litt ny sminke, da føler man seg alltid så utrolig fresh! 
 Haha, dere kan iallefall se alle varene deres om dere trykker på bilde over.
Kanskje finner dere noen supre julegaver også?
  

//Annonse 

-A9

4 Responses to Få 20% på sminke!

Leave a reply