14 Responses to FIKK JEG SETT NORDLYSET? (VIDEO)

  1. Så godt å høre at dere fikk se nordlyset! Er selv vokst opp i Nordland og er flyttet til Tromsø for å studere, og jeg tenkte med meg selv når jeg så du skulle hit at jeg håpte på godt vær. Ble skikkelig nervøs på dine vegne, haha! Selv er jeg vokst opp med nordlyset og er vandt med at det er rundt oss, men tar meg selv i å nesten begynne å gråte over hvor vakkert det er når jeg studerer det. Det er ikke rart at folk betaler så mye for å reise hit for å oppleve det med egne øyne, for det er så utrolig vakkert. Følelsen og alle tankene som kommer når man ser et så magisk lys bevege seg over himmelen er virkelig the beauty of life.

    Og igjen, sååå glad på deres vegne at dere fikk oppleve det <3

  2. Hei! jeg digger bloggen din om dagen!! Masse videoer, positiv energi og kul redigering! Du blomstrer om dagen!!! stå på <3

  3. SÅÅ fint! Sitter akkurat nå og ser etter tur til Tromø i mars, og finnes veldig mange “guide” turer å velge mellom. Så lurer på hvilken dere hadde og om dere var fornøyde? 🙂

  4. Såå fin video, fineste Anniken!

    Lurer på hvem som synger sangen helt på slutten av videoen? Vet sangen heter famillar men når jeg søker på sangen er det ikke samme person som i videoen din som synger, haha!

    klem

Leave a reply