Jeg tenkte jeg skulle tipse om noe veeldig smart! Et av yndlingspudderne mine knuste for et par uker siden.. Alle kan sikkert relatere seg til at det er noe dritt. Plutselig er det sminke og pudderbiter over hele badet eller i sminkepungen. Derfor tenkte jeg å prøve ut et lite triks jeg egentlig har visst om veldig lenge. Men som alt annet går det tregt før jeg faktisk tar tak i noe. Haha, forferdelig uvane, men jeg er så ufattelig slapp når det gjelder å fikse ting. Mineral fusion sine solpuddere er ikke akkurat et pudder du får på Kiwi eller Cubus, derfor måtte det fikses!

Dere trenger kun antibac (noe dere kjøper på apoteket), en skje og en plastikkpose. Thats it!

1. Så det første jeg gjør er å knuse pudderet enda mer. Jeg bruker da enden på skjeen for å hakke det som er igjen i små biter. Det er ikke vanskelige tingen når pudder smuldrer seg opp ganske så lett! Pass på at du hele tiden gjør dette over plastikken sånn at du ikke griser!

2. Deretter tar jeg litt antibac rett på pudderet. Det er ikke akkurat noe oppskrift på hvor mye du burde ta, men bare føl deg frem!
Jeg klemte ut en liten «dæsj» og det holdt i massevis! 

3. Deretter bretter du plastikkposen din over pudderet. Klem til med flaten på skjeen din! Grunnen til at jeg bruker en pose over er fordi det er så glatt at pudderet ikke fester seg. Bruker du skjeen rett på vil du bare få et ordentlig stort gris utover det hele.
Antibacen fester seg til skjeen, så bruk plastikk! 

4. Så sim sala bim! God som ny! Her er fortsatt pudderet litt «vått», men nå ser det helt fint ut igjen!
La det tørke i ca 5 min før du putter det tilbake i sminkepungen!

Rop ut om dette er noe dere vil ha mere av!  

-A9

22 Responses to Fiks knuste pudder!

  1. Dette var et blogginnlegg som jeg likte veldig godt! Elsker sånne divy ting man kan gjøre hjemme. Så fortsett med dette 😄🌸

  2. Veldig smart ! Men er det ikke litt dumt å på en måte få antbac i ansiktet?

    Men jeg liker alltid tips!

  3. Dette kommer jeg absolutt til å få bruk for! Kom gjerne med flere tips hvis du har noen på lur, hehe 🙂

  4. Du kan også bruke papir istedenfor plastikk, da vil papire ta til seg den overflødige væsken. Da tørker det fortere! 🙂

Leave a reply