P R E T T Y   W O M A N

Kanskje en av de fineste filmene noen gang, med min favoritt skuespiller Julia Roberts! Forretningsmannen Edward er på vei gjennom Los Angeles i en lånte sportsbil og spør en tilfeldig 22-årig kvinne om veien. Damen er Vivian, en luksusprostituert, og snart har hun manøvrert seg inn i Edwards hotellsuite, mens han på sin side finner ut at han skal leie henne for en hel helg for å gjøre inntrykk på en forretningsforbindelse.

I N D E C E N T   P R O P O S A L

To barndomskjærester reiser til Las Vegas for å vinne penger for å ikke miste huset sitt. De taper, og en rik mann tilbyr de 1 million dollar for en natt med konen hans. En nyyydelig film du bare måå se, haha. Tror mamma alltid nevner denne filmen om det blir snakk om romantiske filmer.

F L A S H D A N C E

Ååe, får så mange minner når jeg ser bilder av denne filmen. Dette er en av de filmene jeg husker veldig godt at jeg så som veldig ung og gjorde store inntrykk. Filmen handler om 18 år gamle Alex som jobber som danser på en bar om natten og sveiser om dagen. Drømmen hennes er å bli en stor danser.
En utrolig film om det å følge drømmene sine til den siste slutt.

R U N A W A Y    B R I D E

Julia Roberts igjen, denne gangens om en ung kvinne som forelsker seg fort. Ender opp i kirken og løper med halen mellom bena. En situasjon jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i, bortsett fra at jeg ikke håper dere alle endte opp ved alteret før dere stakk! En veldig veldig fin film!!

N O T T I N G   H I L L

Enda en vakker klassiker med Julia Roberts, haha. Sorry, jeg elsker dama så høyt! Denne så jeg nå i julen, og den også er bare helt fantastisk!! I denne rollen er hun en kjent skuespiller som forelsker seg i en normal fyr som sølte kaffe på hun. Ahh, gud nei dere må bare se den!

T H E   B O D Y G U A R D

Den flotteste av de alle Whitney Housten spiller en vakker sangerinne (som hun allerede var) i en film der hun forelsker seg i livvakten sin. Han har en oppgave, og det er å beskytte hun til enhver tid. Om dere ikke har sett dokumentaren om Whitney Housten mååå dere også det, ligger på Netflix.

M Y   B E S T   F R I E N D`S   W E D D I N G

Bestevennen til Julia Roberts er en mann, som hun egentlig elsker. En dag ringer han for å fortelle at han har forelsket seg, og skal gifte seg. Enda en nydelig romantisk liten klassiker du bare må få med deg.

G O D    M A N D A G!

5 Responses to FILMKLASSIKERE DU MÅ SE!

Leave a reply