Wehoo, hallo! Har egentlig super dårlig tid, skal overnatte hos en vennine, så nå må jeg pakke og hive meg i bilen. Måtte ordne ett innlegg til leserne mine først da selvfølgelig. I dag er det fredag den 13? noen som har merket noe forskjell? jeg har ikke hatt noe ulykke hittil iallefall! Hva med dere? har noen falt og slått seg på isen, haha. Skjer med meg hvert år, men i dag er lykken med meg! Til nå iallefall.. 

Bare meg som fryser i 4 varmegrader? jeg forstår ingen ting jeg, føles ut som minst -10 men neeeida 4 varmegrader ute. Alltid vært utrolig frysen av meg.

Tenkte at jeg og Charlotte blogger i kveld! så følg med!  

 


Synes jakka til mamma er super kul, elsker oversized klær!

Im sexy and i know it XD

 

Mamma kom med disse herlighetene i dag<3 rosaaa fra MQ

Bukse: Cubus,  Body: BikBok,  Øreringer: Glitter,  Veske: Mulberry,  Jakke: Mamma sin (Haust),   Fjær: Lindex,  Briller: Åerns party butikk, Sko: Dna

 

Vi snakkes snart!

-A9

4 Responses to Fredag den 13. All black bitches!

  1. hvorfor går du med solbriller ute? det er vinter ikkesant????????? xd

    yeah u fucked up big time gørl

    btw: antrekk no good

    hilsen auror

Leave a reply