Å du hellige søndag! Haha, om jeg er en smule fyllesyk i dag? Oh yes. Russetiden har allerede tatt på og jeg kjenner på kroppen at jeg har vært ute to dager på rad. Så hva er ikke da bedre enn litt freshe vårprodukter på en ellers kjempe grå søndag. Jeg trengte litt nytt fra Coverbrands for å freshe opp badet litt, så hva er ikke bedre enn disse vårfargene? 

Body misten fra VS er en av de beste duftene jeg har luktet på lenge, den er helt amazing! Merket også at den holdt veeldig godt utover dagen, så dette blir nesten som en parfyme! Super å ha med seg overalt, spesielt på stranden! Body scrub har jeg også trengt lenge. Merket i Spania at det å få vekk solkremen etter en lang dag ikke var så lett som jeg trodde. Så er det veldig mange som lurer på selvbruningen jeg bruker?
Here you have it! 

Sunspa: HER / Body mist: HER / Korres body scrub: HER / Dagkrem med solfaktor: HER / Hurraw leppomade: HER / Munnspray: HER

Hey macarena matte white: HER / Half moon magic pink: HER  
Disse har jeg ønsket meg helt siden jeg så en svensk blogger blogget om disse. Ah, de er helt fantastiske og jeg gleder meg til å vise dere disse med forskjellige antrekk! Slipper forresten ut et litt personlig innlegg ikveld, vet det er mange som savner det og huet mitt er proppfullt..

ANNIJOR12 gir forresten 15% rabatt på hele butikken ut 16.12

//Annonse

-A9

3 Responses to Freshe vårprodukter!

Leave a reply