image2 (4)image5 (3)

The coolest t-shirt evah

PicMonkey Collage

TODAY I`M WEARING:

T-skjorte: Gucci 
Sko: Christian Louboutin
Bukser: Levis - HER

image1 (7)image6 (1)

· SHOPPING IN LOS ANGELES ·

Herregud, for et jetlag! Haha, jeg våknet opp i går super kvalm og små brakk meg hele morgenen. Kan vel trygt si at kroppen var i sjokk etter å ha flydd tur retur til Amerika på en uke. Anbefales ikke for å si det slik.. Så i går bevegde jeg ikke en muskel for å si det mildt. Helt utslitt.. I dag derimot er jeg og Anders på vei til Stockholm av alle mulige ting. Han skal nemlig tatovere seg, og jeg har lovt å bli med. Så siden billettene var så himla dyre bestemte vi oss for å kjøre i stede. Kan ikke si at jeg gleder meg, men det betydde tydeligvis mye for han at jeg ble med… Luringen som sikkert egentlig bare ikke vil dra alene. Så snille meg skal kjøre den rumpa for å tatovere seg, så hjem igjen. Om ikke jeg finner ut at jeg har lyst på en liten hotellfrokost et sted hehe. Ser forresten mange av dere craver en video om dagen, så kanskje jeg skal gjøre det? Kanskje jeg skal lage en liten film av hele turen vår til Stockholm, så kan dere bli litt kjent med karen på snap som alltid har hendene sine foran ansiktet haha. Han er ikke akkurat så kamera glad, men vi kan prøve! 

// OMG, what a jetlag! Haha, I woke up yesterday and was throwing up everywhere. Can safely say that the body was in shock after the trip to America for a week. Exhausted .. Today however Anders and I are headed to Stockholm by all sorts of things. He are going to tattoo himself, and I have promised to join. So since the tickets were so kinda expensive we decided to drive instead. Can not say that I’m excited, but it obviously meant a lot to him that I was with  him on this trip.. He are going to take the tattoo, then home again. Haha! Unless I want a small hotel breakfast somewhere hehe. Maybe I’ll make a small film of our entire trip to Stockholm, so you can get to know the guy on my snap that always has his hands in front of his face haha. He is not exactly camera happy, but we can try //

Skjermbilde 2017-01-19 kl. 01.05.11

Få 20% på sportsklær hos Nelly kun i dag, bruk koden "GETSPORTY"

PicMonkey Image

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER  / 12. HER 
(Affiliate)

18 Responses to G U C C I

  1. Hei! Lov å spørre hva tshirten kostet? Hatt såå lyst på den lenge, men finner den ikke på Gucci sin nettside. Du har en såå kul stil. Klem

  2. Hei, er enig i at det er på tide med ny video ja 🙂 Jævla kul t-skjorte. Så må jeg nesten bare si at vi har samme tattovering! Tenker på linjene rundt hånden. Har så og si akkurat samme, skvetter når jeg ser den på noen andre liksom, haha. Fortsett å vær deg selv, du virker rå!

  3. Hei! Er det damemodell du har i T-skjorten eller er det unisex? Kan jeg spørre hvilken størelse du har? 🙂

  4. har såå lyst til å kjøpe meg en re/done levis bukse, men er så usikker på str. Hva tilsvarer 26 i xs,s osv?

Leave a reply