//Sponset oppholdGOD MORGEN LOS ANGELES!GOD MORGEN LOS ANGELES!

· BREAKFAST IN BED ·

Etter over 24 timer med reising er vi endelig i LA! Haha, det var ikke bare bare å komme inn i USA denne gangen, to i gjengen ble faktisk dratt med på avhør i over to timer. Blir alltid så nervøs for hundre spørsmål om hva i alle dager jeg skal i USA. Vi fikk oss en god natt søvn før vi bestilte frokost på sengen! Ah, dette hotellet er så fint! Skikkelig edgy og kult. Våknet halv 6 på morgningen, jetlag sa du? I dag skal vi en tur til six flags, som er en kjempe stor fornøyelses park. Karuseller, sukkerspinn og masse fine bilder står på agendaen. Det er helt herlig å være tilbake i L.A, noe jeg ikke trodde at jeg skulle tilbake til med det første. Rart hvordan planer og ting skjer på et øyeblikk. Jeg som aldri trodde jeg skulle få råd til å reise, fordi jeg slet meg igjennom skolen og en hel del annet på den tiden. Jeg klarte det, å jeg er så takknemlig for at livet mitt skulle bli noe helt annet enn planlagt. Ha troen på hva dere vil her i livet. Life is strange

// After 24 hours of traveling we are finally in LA! Haha, it was not easy to get into the United States this time, two in the squad were actually dragged on questioning for over two hours. Are always so nervous about a hundred questions about what the hell I’m going to the United States. We got us a good night sleep before we ordered breakfast in bed! Ah, this hotel is so nice! Really edgy and cool. Woke up 5:30 in the morning, jetlag did you say? Today we are going a trip to six flags, which is a giant amusement park. Roundabouts, cotton candy and lots of nice pictures on the agenda. It’s absolutely wonderful to be back in L.A.. Funny how plans and things happen in an instant. Life is strange folks //

GOD MORGEN LOS ANGELES!

8 Responses to GOD MORGEN LOS ANGELES!

  1. Hvorfor ble de dratt inn i avhør? Tilfeldig eller hadde de noe på rulleblad ellerno?

Leave a reply