«Blogger´s boyfriend» finner du: HER / «Little things» finner du: HER

Haha, det er ikke så vanskelig lenger å se at rommet mitt litt etter litt begynner å forme seg til en litt mer annerledes stil. Jeg forandrer meg som årene går og i det siste har jeg fått helt dilla på ting som skal henge rett på veggen! Haha, rett og slett. Så derfor var disse fine printene fra Epic Design helt perfekt! Det beste er at de er utrolig billig, kun 80 kroner pr stk. Det er ikke all verdens! Deretter fikser du deg litt gaffa teip og klistrer de på veggen! 

//Sponset

-A9

19 Responses to God morgen!

  1. Hei 🙂 Først og fremst vil jeg bare si at du har en super blogg. Den er ærlig og ekte, og det er befriende og lese at alt ikke er så sukkersøtt og perfekt. Har også merket at du bryr deg mer om dyreplageri enn tidligere, noe jeg blir kjempe glad for!! Har lagt merke til at du tidligere har lagt ut bilder av UGGS, og tenkte bare å tipse den om dette innlegget: «https://tonjekvamme.blogg.no/1381062802_boikott_uggs.html» om du ikke allerede har lest det. Selv har jeg to par, og var helt uvitende om at dette var dyreplageri. Skal værtfall ikke bruke de mer!

    Denne kommentaren var på ingen måte ment som å «ta deg» på noe 🙂 Tenkte bare å informere om det. Har lagt merke til at du har laget mange flere innlegg i det siste, og det liker jeg! Ha en fin kveld 🙂

Leave a reply