3 vegetar dag pølser fra Coop / 3 vegan susages
1L vann / 1 liter water
1 grønnsaksbuljong / 1 vegetable broth
3 små poteter / 3 small potatos
1 gulrot / 1 carrot
1 halv løk / half a onion
1 halv purre / half of a leek
50g kålrot / 50 gram rutabaga
50g sellerirot / 50g celeriac
en liten blomkål / a small cauliflower
Kok opp vannet sammen med buljong, og kutt opp pølser og grønnsaker. Tilsett alt, og smak til med salt og pepper! Bruk coop sine vegetar dag pølser, da jeg lover deg at de er hel like på smak. Jeg er veldig opptatt av at vegetar mat skal smake ganske likt som kjøtt, og andre produkter.
Så jeg blir på ekte sur om ingen tester ut disse pølsene haha, du kommer til å elske det! Bruk de på pizza, grateng eller i supper nå om høsten!
• • • • • • • • • • • •
// Boil water together with broth, and cut up sausages and vegetables. Add everything together and add salt and pepper! //
This sounds so good! I never thought of adding vegan sausage to a soup before. 🙂