HALLO LOS ANGELESHALLO LOS ANGELESHALLO LOS ANGELES

THIS IS AMAZING

Okey, WOAW. Jeg kan ikke engang huske flyturen hit. Døde totalt i det jeg kom frem i går og sov helt til halv 2. Jetlagged sa du? Oh yes. Var så sliten og trøtt på flyet (jeg nesten ikke rakk) at gud. Så nå er jeg på andre etappe av reisen min. Kan fortsatt ikke forstå hvor jeg fikk energien, motet eller viljen til å gjøre dette fra. Jeg bare dro. Jeg tror også det er det viktigste. Man må rett og slett bare dra.

HALLO LOS ANGELESHALLO LOS ANGELESHALLO LOS ANGELES

Her har dere frøkna jeg bor hos mens jeg er i Los Angeles! Dere må forresten sjekke ut Youtube kanalen hennes: HER! Hun er super flink og virkelig verdt å følge. For meg som blogger synes jeg det faktisk er craaazy å leve av en Youtube kanal, så virkelig!

HALLO LOS ANGELESHALLO LOS ANGELES

EXPLORE

Så i dag sto jeg opp, tok en lang dusj og dro inn til hjertet av Santa Monica. Var utrolig gøy å se hvor flatt det var her i forhold til New York. Like really, her er det flatt! Var også en tur innom Lush for å kjøpe en shampoo, så tok vi en kjøretur og nå er vi hjemme. Cornelia er forresten også veganer! Så i dag har jeg ikke spist noe som har med kjøtt, melk eller egg å gjøre. Deeeet er crazy. Men så sykt enkelt? Jeg har spist vegan burger, drukket kaffe med «melk» og spist taco med «kjøtt». This shit is cray.

HALLO LOS ANGELES

Okey, WOW. I can not even remember the trip to LA. Jetlagged did you say? Oh yes. Was so tired and sleepy on the plane (I almost missed). So now I’m on the second part of my journey. Still can not understand where I got the energy, the courage or the will to do this. I just went. I also think it is the most important. One must simply just go. So today I got up, took a long shower and went into the heart of Santa Monica. Was so fun to see how flat it was here compared to New York. Cornelia is incidentally also vegan! So today I have not eaten anything that has meat, milk or eggs in it. Thaaat is crazy. But so insanely easy? I have eaten vegan burger, drinking coffee with «milk» and eaten taco with «meat». This shit is cray.

-A9

 

 

13 Responses to HALLO LOS ANGELES

  1. Wææ, du er så heldig!! Du er kjempe tøff som gjør dette, og ikke minst kjempe spennede å følge med på bloggen din! Blir alltid så inspirert av deg, og har fulgt bloggen din siden du begynte, fortsatt like spennende, hehe 🙂

  2. Så morsomt at du bor hos Cornelia! Har fulgt henne en god stund på både Youtube og Insta 🙂 Håper du får et super fint opphold!

  3. Jeg fikk virkelig øynene opp for Cornelia gjennom Esseana sin instagram. Det er så rart ettersom jeg ikke kjenner henne, men jeg føler virkelig Cornelia virker som en så jordnær person. Rett og slett bare en skikkelig snill og omtenksom person! Håper du får det fint med henne og koser deg masse i LA 😀

  4. Så gøy at du bor hos hun 🙂 Jeg er også veganer og har fulgt henne en stund på youtube. Kos deg masse 😀

  5. Så gøy at du bor hos Cornelia! Jeg har fulgt henne en stund på youtube og visste at hun og kjæresten lot folk som var på reise bo med dem, men hadde ingen anelse om at en av de var deg! Hadde vært så gøy om dere hadde gjort en video sammen!!
    Lykketil videre på reisen Anniken! Jeg beundrer deg virkelig for at du bare hoppet i det og tok en sjans. Vedder på du har lært masse av det. Gleder meg til å følge med deg videre på reisen! Klem 🙂

Leave a reply