HAR DU SMINKEBORD I STUA?!HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

                    - Miss Dior Blooming Bouquet -

HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

· MY BEAUTIFUL CHAOS ·

        Unicorns / Sparkle / Crowsilver / Books / Fossils / Brains / Rings / Makeup brushes

HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

♥  ♥  ♥

HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

… DIFFERENT PERSONALITIES
DIFFERENT STYLES

Jepp. Jeg har sminkebordet i stua! Haha. Why not? Som dere ser har jeg en haug med klesstativer i stua også, så why not? Det er jeg som bor her, så når mamma og pappa spurte hvor i all verden jeg skulle ha gjestene mine hen, sa jeg senga. Why not? Haha. Det er vel det minste problemet, tenker nå jeg. Sær, egen og vanskelig. Jeg skal ha det som jeg selv vil, alltid. Interiøret mitt er fra veldig forskjellige steder. Alt fra søstrene grene, til TGR, til litt dyrere butikker som bolia og nettbutikker. Speilet og bordet er noe som forresten egentlig ikke henger sammen.

// Yep. I have my makeup table in the living room! Haha. Why not? As you can see, I have a bunch of clothes in the living room too, so why not? I’m staying here, so when Mom and Dad asked how on earth I was going to have my guests, I said the bed. Why not? Haha. It is probably the smallest problem. Quirky,  and difficult. I know what I want, always. The interior is from my very different places. All from TGR, to the slightly more expensive stores like Bolia and online stores //

Gammeldags Sminkebord – HER
«Doors» speil – HER

HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

23 Responses to HAR DU SMINKEBORD I STUA?!

 1. Hvor er lyset fra, og er det duftlys? Ligner veldig på de vi har på Kremmerhuset, men samtidig så synes jeg fargen ikke ligner på noe vi har inne! Det var en så fin og rustikk farge! Så fint du har det forresten, digger at du har det akkurat slik du vil! Som du sier, så er det jo du som bor der.

 2. Hei! Jeg bare lurte på om siden choies.com er trygg å bestille fra? Og kommer det noe ekstra toll når man bestiller noe der?

 3. Her har du brukt «why not?» tre ganger i et relativt kort innlegg. Aldri skjønt meg på de som syns du er så himla god på å skrive.. Syns det alltid er så mye rot i tekstene dine, dessverre.

 4. Jeg har ikke lest bloggen din på mange år, men jeg husket denne kampanjen din mot h&m, og jeg hadde litt konflikter i måten du gikk fram på. Så så jeg denne videoen, og jeg tror du kunne blitt veldig inspirert av denne youtuberen. Kjenner hun ikke eller noe, så ikke reklame.

  Vet ikke helt hva du holder på med fortiden, så en veldig fin video du lagde for litt siden, og har sett du har hatt litt med veganske youtubere å gjøre. Men føler alle gangene jeg har sett noe til deg at du vil det beste, men er generelt forvirret. Så denne videoen og tenkte med en gang på deg, tror hun kan hjelpe deg litt med å klarere opp, veldig bra budskap!
  https://www.youtube.com/watch?v=GpFWPxX_MS8

  så håper du sjekker ut!

Leave a reply