ANNONSE

Veet sensitive precision beauty styler!

La oss igjen snakke litt om dette temaet barbering! Sommeren er i gang, men det å bruke en time eller to på badet fungerer ikke i min hektiske hverdag. Jeg kan ikke huske sist jeg både smurte kroppen med bodylotion, fønet håret og fikset meg samtidig. Med trimming, klipping, smøring og føning er det ikke alltid sånn at tiden strekker til. Derfor har jeg i lang lang tid ønsket meg et multi produkt som også er så lite og handy at man lett kan ha det med seg rundt på en diskré måte. Hva hvis man kunne få en liten beauty styler til både bryn, bikini linjen og små hår andre steder på kroppen? Et alt i et produkt som er lett å få med seg i vesken… Vel, I found it! Jeg har nå testet ut Veet sin beauty styler en liten stund og er super fornøyd! Det er hele 4 hoder – til forskjellig bruk. Man kan kutte på lengde, eller man kan ta med seg rubbel og bit. Jeg er hvertfall ekspert på å planlegge saker og ting, men utover den planen blir en helt ny plan klukket. Det vil si at det plutselig kan hende at vi skal ut å bade, eller kanskje vi skal på fest og kjolen må på. Noen ganger har jeg ikke merket selv at jeg går med en helt busk under armene før jeg ser meg selv i speilet ute… Hvor deilig er det ikke da å ha med seg denne lille saken? Den skal definitivt bli i vesken min denne sommeren.
♥ 

De rosa kammen gjør det enkelt for deg å trimme, eller gjøre hårene kortere.. 

Dropper du kammen får du en presis og helt ren barbering av bryn..

HER kan du lese mer om produktet og HER kan du kjøpe produktet

Psst, det følger med batteri!

2 Responses to HÅRFJERNING PÅ FARTEN!

Leave a reply