Bestilte turen i fjor. Tror jeg? Ting går så fort. Henger ikke med lenger. Jeg gjør ikke det! Sagt det før, sier det igjen. Jeg tror ikke det er så rart heller. At vi føler oss halvveis nevrotiske og gale til tider (hvis du ikke gjør det er du gal da også). Vår tid som mennesker har vært ganske “lang”, samtidig utvikler vi oss utrolig tregt. Slik er det jo bare. Tanken på at foreldrene mine levde et liv uten internett og Iphone er merkelig å tenke på. Hvordan verden plutselig begynte å gå så fort, og her sitter vi. Mennesker som ikke er utviklet slik. Utviklet til å takle det. Psyken ble plutselig mer viktig enn det fysiske. Folk lever av å spille tv spill, de gjør det. Det er det de gjør. Fra morgen til kveld, og slik ble det. Skrivende på et tastatur for deres øyer, så lenge dere gidder. Jeg tenker på slike ting hele tiden, bare blitt så dårlig på å dele det med dere.. hvorfor vet jeg ikke. Fortell meg om du gjør.
Noen ganger føler jeg at dere kjenner meg bedre enn meg selv.

// Booked the trip last year. Or did I? Time goes so fast. I don’t think it’s so strange either. That we feel halfway neurotic and crazy at times (if you don’t, you’re crazy then too). Our time as humans has been quite “long”, at the same time we are developing very slowly. That’s the way it is. The idea that my parents lived a life without internet and Iphone is strange to think about. How the world suddenly began to go so fast, and here we are. People who are not so developed. Designed to cope with it. The psyche suddenly became more important than the physical. People make money playing TV games, they do. That’s what they do. From morning to night, and here I am. Writing on a computer for your eyes, as long as you bother. I think of such things all the time, I just don´t share it with you anymore. Like I think it´s boring.. why don’t I ? Tell me if you do. Sometimes I feel you know me better than myself.

Leser forresten på denne boken om dagen. Angrer bittert på at jeg ikke tok med en til. Jeg glemmer alltid at jeg bruker så latterlig mye tid på å lese bøker når jeg er på reise. Denne fikk jeg av en venninne som hadde fått med seg at jeg delte litt fan nykker på Instagram. Helt obsessed. Virkelig.

// By the way, now I read this book! Always regret that I don´t bring more. I always forget that I spend so much time reading books while traveling. I got this by a friend who had noticed that I shared some fan news on Instagram. Completely obsessed. Really.

Beklager for litt late dager om dagen, men skal love dere at det skjer hundre ting bak de få bildene jeg får tatt på veien. Dere forstår snart.
// Sorry for the lazy days, but promise you that there are a hundred things behind the few pictures I take along the way. You will soon understand.

One Response to HELLO OLIVES & WINE

Leave a reply