Åh, jeg har savnet denne smaken. Dette er en oppskrift vi faktisk fikk av moren til en jeg gikk på skole med når jeg var mindre, nettopp fordi jeg elsket primet deres sååå mye haha. På den tiden var det det beste jeg noengang hadde smakt, mm! Tro meg, jeg liker egentlig ikke prim. Jeg liker ikke det man får i butikken, men dette her? Dette er en helt annen dimensjon av hva som er godt og ikke. Dere må faktisk bare prøve, for super enkelt er det også. Jeg ble så glad i det jeg stakk fingeren nedi kjelen for å smake. Kjentes ut som om tiden sto stille og jeg sto ved siden av pappa og spiste prim. Haha, ååh, savn.

OPPSKRIFT:

125g brunost
2ts vaniljesukker
1 boks kremfløte
2ss sukker

Del geitosten i biter og ha det i en liten kjele, hell så over fløte. Kokes opp på middels varme. La det småkoke i 20 min rør godt og ofte! Ta kjelen vekk fra pannen og tilsett sukker og vaniljesukker. Rør til alt har løst seg opp, og la det småkoke i 5 min. Helles deretter i en glass/plast bolle som tåler varme. Legg det i kjøleskapet og spis dagen derpå! Totalt verdt det. Min lille glassbolle er fra Clas Ohlsen!

5 Responses to HJEMMELAGET PRIM

  1. Hei. Du skriver brunost i oppskrifta men så geitost lenger ned. Hvilken type ost er det du bruker? Og hvor lang holdbarhet får denne da?

  2. Jeg satte den i kjøleskapet, men da ble den så hard at jeg fikk ikke smurt den. Satte den i matskapet. Holder seg like godt der. ❤️Ellers en veldig god prim. ♥️

Leave a reply